Serena Williams, ocupanta locului 10 WTA, a făcut pasul spre sferturile de finală ale turneului WTA de la Auckland după ce a câștigat meciul disputat în compania compatrioatei Christina McHale (86 WTA). Americanca a avut nevoie de două ore și două minute de joc pentru a se impune, scor 3-6, 6-2, 6-3.
Primul set a fost unul de uitat pentru Serena: și-a cedat de trei ori serviciul (a făcut un singur break) și a pierdut manșa cu 6-3. Williams a fost mult mai atentă în următorul set, pe care l-a câștigat clar după 37 de minute de joc, scor 6-2. Decisivul a fost unul în care Serena a rupt echilibrul de abia în game-ul al cincilea: a făcut break-ul, și-a consolidat apoi avantajul pe tabelă (5-2). Serena s-a impus cu 6-3 în setul trei, după 41 de minute de joc.

Serena Williams, emoții în optimile de finală

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
IERI LA 09:25
Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open o va întâlni în continuare la Auckland pe Laura Siegemund, din Germania, ocupanta locului 73 WTA. Anterior, Serena a învins-o clar pe Camila Giorgi, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-2, după o oră și zece minute de joc: "A fost un meci bun pentru mine pentru că am nevoie de astfel de partide. A trebuit să găsesc soluții pentru a câștiga acest meci. M-am băgat singură într-o gaură și am fost capabilă să ies de acolo, a fost satisfăcător. Cred că azi m-am enervat mai mult, ca să fiu sinceră. Am vrut să câștig mai mult de un meci aici, în Noua Zeelandă", a spus Serena la conferința de presă.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11