Anul ăsta e probabil ultima şansă pentru ca Serena să obţină un ultim titlu de Grand Slam şi să o egaleze pe Margaret Court. La 39 de ani, sportiva din SUA are în continuare un joc impresionant şi are încredere maximă că poate ajunge în ultimul act de la Antipozi.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
După , în care a reuşit nu mai puţin de 30 de lovituri direct câştigătoare, Serena a vorbit despre confruntarea din următorul tur.
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
ACUM 10 ORE
"În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare", a spus Serena la final.
9-3 este scorul întâlnirilor directe Serena Williams - Simona Halep. La ultimul duel, însă, sportiva noastră a făcut meciul carierei: s-a impus categoric, scor 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon 2019.

Serena Williams, încântată de jocul şi psihicul ei

În privinţa meciului propriu-zis de azi, Serena a fost încântată că a avut starea mentală potrivită. Chiar şi în setul doi, când jucătoarea din Belarus a preluat iniţiativa, sportiva din State nu s-a pierdut. A ţinut aproape în majoritatea gameurilor.
"E evident o victorie importantă pentru că nu voiam să ies din turneu. Am simţit mereu că sunt în partidă, am crezut că şi în gameurile pierdute am fost foarte aproape. Poate nu în toate, dar am simţit că joc bine. "Bine, Serena, te descurci cum trebuie, ţine-o tot aşa", mi-am zis"
Serena Williams a câştigat de 7 ori titlul la Australian Open (2003, 2005, 2007, 2009-2010, 2015 şi 2017), record în Era Open. Ea se află pentru a 20-a oară pe tabloul principal de la Melbourne, o singură sportivă activă fiind prezentă de mai multe ori la Antipozi: sora sa, Venus.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
IERI LA 09:17
VTB Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Ce urmează pentru româncă
22/10/2021 LA 16:49