Eliminată încă de la primul meci disputat la Roma, Serena Williams a decis să facă deplasarea la Parma și să încerce acolo să joace mai multe meciuri pentru a merge la Roland Garros cu câteva partide în picioare. În vârstă de 39 de ani, americanca nu a reușit un parcurs prea lung la Parma, ea fiind eliminată în optimile de finală de Siniakova. Serena a câștigat un singur meci pe zgură înainte de Roland Garros, cu Pigato (572 WTA).
Totuși, antrenorul americancei nu e îngrijorat de forma de moment a elevei lui. Pregătirile pentru sezonul de zgură nu au mers conform planului, iar Mouratoglou e conștient că mai sunt multe aspecte pe care eleva lui le poate îmbunătăți, dar spune că nu se teme de ce va urma la turneul major de la Paris.

Serena Williams nu renunță la visul de a o egala pe Margaret Court

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
"Cred că a pierdut atât la Roma, cât și la Parma pentru că nu a fost pregătită. Nu știu, dar poate că nu a fost o idee prea bună să mergem la Parma după ce a pierdut la Roma, pentru că meciul ei de la Roma a arătat o mulțime de aspecte care trebuiau îmbunătățite pentru a putea concura la cel mai înalt nivel cu putință. Cred că este mereu interesant să joci meciuri indiferent de forma fizică pentru că ți se oferă o viziune clară asupra nivelului pe care-l ai.
A fost bine că a jucat aceste trei meciuri pentru că acum știm exact ce trebuie să facem pentru a fi pregătită de Roland Garros. Nu sunt îngrijorat pentru că dacă îți face treaba la antrenamente, atunci va fi pregătită. Este vorba doar despre a-ți face treaba la antrenament. Mereu am spus că în privința Serenei, totul depinde de ea, nimic nu ține de adversar când joacă cu Serena Williams", a spus Mouratoglou pentru Sky Sports.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11