Serena Williams trebuie să mai câștige un singur Grand Slam pentru a egala performanța lui Margaret Court, cea care a cucerit 24 de turnee de Grand Slam. Williams a pierdut însă în semifinalele Australian Open în fața japonezei Naomi Osaka.
Serena jucase excelent până la acel meci și a eliminat-o și pe Simona Halep în drumul spre semifinale, în ceea ce a fost, probabil, cel mai bun meci al ei la Australian Open. Totuși, Osaka a fost jucătoarea mai bună iar Williams a părăsit în lacrimi conferința de presă de după meci în momentul în care a fost întrebată despre viitorul ei în sport.
Însă Mouratoglou consideră că Williams, care a revenit pe teren după ce a născut în 2017, a fost prinsă într-un moment dificil.
ATP Rotterdam doubles
Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat în semifinalele turneului de tenis de la Rotterdam
ACUM 8 ORE
”Este greu de măsurat. De aceea este un subiect sensibil. Este un subiect foarte sensibil pentru ea. O înțeleg complet”, a declarat el pentru People.
Nu cred că se va retrage până când nu va mai câștiga cel puțin încă un Grand Slam pentru că a revenit pentru a câștiga Grand Slam-uri. Nu este genul care să renunțe.

Serena Williams vrea să o egaleze pe Margaerat Court

”Eu cred în ea și trebuie să creadă și ea în propriile puteri. Dacă nu ar crede, s-ar opri. După tot ce a reușit în cariera sa, la vârsta ei, are un copil, are o familie - a fost un efort incredibil să revină”, a adăugat el.
Un efort mental, un efort fizic, atât de multe ore muncite pentru a reveni în cea mai bună formă. Nici nu ar juca dacă nu ar crede că mai poate câștiga încă un Grand Slam
Tenis
Players' Voice | Matteo Berrettini: "Cu cât țintești mai sus, cu atât lucrurile sunt mai complicate"
ACUM 10 ORE
Tenis
Monica Niculescu & Jelena Ostapenko, o echipă de succes. Vor juca finala de la Doha
ACUM 12 ORE