Serena Williams trebuie să mai câștige un singur Grand Slam pentru a egala performanța lui Margaret Court, cea care a cucerit 24 de turnee de Grand Slam. Williams a pierdut însă în semifinalele Australian Open în fața japonezei Naomi Osaka.
Serena jucase excelent până la acel meci și a eliminat-o și pe Simona Halep în drumul spre semifinale, în ceea ce a fost, probabil, cel mai bun meci al ei la Australian Open. Totuși, Osaka a fost jucătoarea mai bună iar Williams a părăsit în lacrimi conferința de presă de după meci în momentul în care a fost întrebată despre viitorul ei în sport.
Însă Mouratoglou consideră că Williams, care a revenit pe teren după ce a născut în 2017, a fost prinsă într-un moment dificil.
Tenis
Daniil Medvedev, start lansat la Astana! Rusul l-a învins lejer pe Albert Ramos! Rezumatul partidei
ACUM 6 ORE
”Este greu de măsurat. De aceea este un subiect sensibil. Este un subiect foarte sensibil pentru ea. O înțeleg complet”, a declarat el pentru People.
Nu cred că se va retrage până când nu va mai câștiga cel puțin încă un Grand Slam pentru că a revenit pentru a câștiga Grand Slam-uri. Nu este genul care să renunțe.

Serena Williams vrea să o egaleze pe Margaerat Court

”Eu cred în ea și trebuie să creadă și ea în propriile puteri. Dacă nu ar crede, s-ar opri. După tot ce a reușit în cariera sa, la vârsta ei, are un copil, are o familie - a fost un efort incredibil să revină”, a adăugat el.
Un efort mental, un efort fizic, atât de multe ore muncite pentru a reveni în cea mai bună formă. Nici nu ar juca dacă nu ar crede că mai poate câștiga încă un Grand Slam
Astana Open
Alcaraz, după eliminarea din primul tur de la Astana: "Trebuie să învăț din astfel de meciuri"
ACUM 7 ORE
Tenis
Emma Răducanu pierde în primul tur la Ostrava! Înfrângere în două seturi în fața favoritei a cincea
ACUM 8 ORE