În vârstă de 38 de ani, Serena Williams a ajuns de câteva zile bune la New York și a început antrenamentele pentru titlul cu numărul 24 și pentru egalarea recordului deținut de Margaret Court. Marea campioană americană se pregătește la Flushing Meadows în compania lui Stefanos Tsitsipas. Cum loviturile ei se bazează pe forță, Serena vrea să-și calibreze arsenalul de execuții înainte de a intra oficial în competiție.
Nu este un lucru obișnuit ca jucătorii din ATP să se pregătească cu sportivele din WTA, însă în anumite ocazii, cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open recurge la această modalitate, tocmai pentru a duce nivelul pregătirii ei la un alt nivel. De altfel, americanca are mereu în echipă un partener de antrenament, întotdeauna din ATP.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25

Serena Williams, antrenamente la New York cu Stefanos Tsitsipas

De altfel, antrenamentul Serenei cu Tsitsipas a fost cel mai probabil aranjat de Patrick Mouratoglou, care lucrează cu amândoi. După ce s-au pregătit împreună, Serena a vorbit despre nivelul pe care cei doi l-au avut pe teren: "Îmi place jocul lui. Ia mingea devreme mereu și trimite înapoi lovituri foarte puternice. Lovește mult mai plat în comaprație cu alți jucători în compania cărora m-am antrenat. E un lucru foarte bun pentru mine, trebuie să-mi îmbunătățesc jocul, altfel Stefanos va crede că nu sunt bună de nimic și nu va mai dori să se antreneze cu mine (zâmbește). De aceea am fost hotărâtă să nu fac greșeli de niciun fel. E foarte folositor un astfel de antrenament înainte de meciuri", a spus Serena Williams.
US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11