În vârstă de 38 de ani, Serena Williams a ajuns de câteva zile bune la New York și a început antrenamentele pentru titlul cu numărul 24 și pentru egalarea recordului deținut de Margaret Court. Marea campioană americană se pregătește la Flushing Meadows în compania lui Stefanos Tsitsipas. Cum loviturile ei se bazează pe forță, Serena vrea să-și calibreze arsenalul de execuții înainte de a intra oficial în competiție.
Nu este un lucru obișnuit ca jucătorii din ATP să se pregătească cu sportivele din WTA, însă în anumite ocazii, cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open recurge la această modalitate, tocmai pentru a duce nivelul pregătirii ei la un alt nivel. De altfel, americanca are mereu în echipă un partener de antrenament, întotdeauna din ATP.
Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55

Serena Williams, antrenamente la New York cu Stefanos Tsitsipas

De altfel, antrenamentul Serenei cu Tsitsipas a fost cel mai probabil aranjat de Patrick Mouratoglou, care lucrează cu amândoi. După ce s-au pregătit împreună, Serena a vorbit despre nivelul pe care cei doi l-au avut pe teren: "Îmi place jocul lui. Ia mingea devreme mereu și trimite înapoi lovituri foarte puternice. Lovește mult mai plat în comaprație cu alți jucători în compania cărora m-am antrenat. E un lucru foarte bun pentru mine, trebuie să-mi îmbunătățesc jocul, altfel Stefanos va crede că nu sunt bună de nimic și nu va mai dori să se antreneze cu mine (zâmbește). De aceea am fost hotărâtă să nu fac greșeli de niciun fel. E foarte folositor un astfel de antrenament înainte de meciuri", a spus Serena Williams.
US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49