Novak Djokovic și Serena Williams se află pe lista de înscrieri pentru turneul de 1000 de puncte de la Cincinnati (13-21 august). Chiar dacă numele lui figurează pe listă, incertitudinea continuă să dăinuiască asupra participării sârbului, deoarece fostul număr 1 mondial trebuie să fie vaccinat împotriva Covid-19 pentru a intra pe teritoriul american.
În acest moment, pentru ca sârbul să joace la Cincinnati, există o singură variantă, aceea de a se schimba regulamentul în privința vaccinării, lucru improbabil. Campionul de la Wimbledon a anunțat în repetate rânduri că nu are de gând să se vaccineze pentru a juca la turnee, ceea ce înseamnă că această posibilitate nu poate fi luată în calcul.
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
ACUM 19 ORE
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams și Novak Djokovic, pe lista de înscrieri la Cincinnati

Organizatorii turneului de la Cincinnati au anunțat prezența Serenei Williams și a lui Novak Djokovic la turneul lor (13-21 august). Fostul număr 1 mondial a revenit pe terenurile de tenis la Wimbledon. Americanca a fost eliminată în primul tur de franțuzoaica Harmony Tan. Ea s-a impus deja în această competiție, în 2014 și 2015. Jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam este înscrisă în regula clasamentului protejat, care permite jucătorilor care au absentat mult timp din circuit să aibă acces la anumite turnee.
Sunt prezenți și alți foști câștigători de turnee de Grand Slam, cum ar fi Simona Halep, Victoria Azarenka, Garbine Muguruza, precum și numărul 1 în clasamentul WTA, Iga Swiatek. Campion la Wimbledon, Novak Djokovic este și el înscris pentru a participa la turneul Masters 1000. Însă participarea lui rămâne incertă. Sârbul nu este vaccinat împotriva Covid-19, iar Statele Unite ale Americii interzic intrarea în țară a vizitatorilor străini nevaccinați. Prin urmare, el nu ar putea participa la Cincinnati, dar nici la US Open, care începe pe 29 august. "Mi-ar plăcea să joc la US Open, dar dacă nu se va întâmpla asta, nu este sfârșitul lumii și nici primul Grand Slam la care trebuie să renunț", a declarat el.
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
IERI LA 07:55
Tenis
Carlos Alcaraz, record absolut în ATP! Capitolul la care îi eclipsează pe Nadal, Federer și Djokovic
04/08/2022 LA 14:02