Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ziua surprizelor la Shenzhen | Primele două favorite ale turneului au fost eliminate

Irina Aldea

Actualizat 07/01/2020 la 11:10 GMT+2

Primele două favorite ale turneului de la Shenzhen au fost eliminate în fazele de început ale turneului din China.

Belinda Bencic

Credit imagine: Getty Images

Principalele favorite la câștigarea marelui trofeu de la Shenzhen au fost eliminate în primul și al doilea tur. Ambele au părăsit competiția din China marți dimineața. Favorita numărul 1, elvețianca Belinda Bencic, a fost eliminată încă din turul inaugural de către Anna Blinkova, ocupanta locului 58 în clasamentul WTA.
Rusoaica în vârstă de 21 de ani s-a impus în fața elvețiencei de pe locul 8 WTA cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 55 de minute de joc. Mai apoi, a doua favorită a competiției, Aryna Sabalenka, a cedat și ea, însă în optimile de finală, după ce a trecut în primul tur de Margarita Gasparyan.

Zi de surprize la Shenzhen

Bielorusa de pe locul 11 WTA a fost eliminată marți dimineața de către sora geamănă a Karolinei Pliskova, Krystina. Jucătoarea din Cehia, care în turul precedent s-a impus în fața Irinei Begu, a eliminat-o pe Sabalenka după ce s-a impus cu un dublu 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc. În sezonul trecut, turneul din China a fost câștigat de Aryna Sabalenka, după o finală cu Alison Riske.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo