Colaborarea dintre Halep și Cahill va reîncepe oficial de la 1 ianuarie 2020, dar tehnicianul australian și-a intrat deja în rol, dorind neapărat să fie alături de marea noastră campioană la Shenzhen.
Iar prezența lui s-a făcut imediat simțită, mulți specialiști fiind de părere că, fără tehnician alături, Simo nu ar fi găsit resursele să revină într-un meci ce părea pierdut. Halep a reușit să dea uitării faptul că nu joacă la potențial maxim, lucru perfect normal judecând că vine după o lungă perioadă de inactivitate.
Cu ajutorul australianului, constănțeanca s-a bucurat de tenis, interesând-o un singur lucru: să joace cât poate de bine, să se bucure de prezența pe teren și să lupte pentru fiecare punct, fără a avea presiunea scorului. Totul s-a tradus într-o revenire de zile mari, iar Boris Becker a fost impresionat de modul în care interacțiunea cu Darren Cahill a schimbat cursul meciului.
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 4 ORE
"Un antrenor bun face o mare diferență", a fost comentariul lui Becker la o postare a WTA, în care jurnaliștii sursei citate se întrebau dacă intervențiile lui Cahill au fost momentul de cotitură în confruntarea dintre Halep și Bianca Andreescu.
Darren mi-a oferit sfaturi valoroase. Aveam senzația că jocul meu nu e atât de solid. Mi-a spus că joc ok, că vin după o perioadă în care nu am jucat și că trebuie să am încredere în mine. Mi-a spus că pot servi mai bine, ceea ce a fost adevărat. Chiar dacă nu am servit perfect, în setul trei am făcut-o mai bine. Au fost o serie de sfaturi legate de joc care s-au dovedit foarte utile | Simona Halep

Programul Turneului Campioanelor

Marți, grupa roșie
Ashleigh Barty - Kiki Bertens (12:30)
Petra Kvitova - Belinda Bencic (nu înainte de ora 14:00)
Miercuri, grupa violet
Simona Halep - Elina Svitolina (12:30)
Bianca Andreescu - Karolina Pliskova (nu înainte de ora 14:00)
Joi, grupa roșie
Kiki Bertens - Belinda Bencic
Ashleigh Barty - Petra Kvitova
Vineri, grupa violet
Bianca Andreescu - Elina Svitolina
Simona Halep - Karolina Pliskova
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 6 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22