Australianul a ajutat-o pe Halep să pregătească disputa cu Andreescu, prima de la Turneul Campioanelor 2019, pentru ca apoi să ia un loc în sala din Shenzen, pentru a le vedea la lucru pe viitoarele oponente ale campioanei noastre.
Cu o șapcă cu logoul făcut celebru de Nadal, Cahill a fost martor la un prim set electrizant între Pliskova și Svitolina. Prima manșă a fost un adevărat thriller și s-a terminat după o oră și 3 minute de joc echilibrat. Ucraineanca s-a impus cu 14-12 în tie-break, după ce a ratat 6 mingi de set.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705302.png
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
IERI LA 06:40

Simona Halep și Darren Cahill, din nou o echipă

Fostul lider mondial a ajuns marți la Shenzhen și a intrat pe teren în aceeași zi pentru antrenamente. Până joi, românca s-a antrenat sub supravegherea lui Daniel Dobre, însă joi a ajuns în China și Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a ajuns în premieră lider mondial în clasamentul WTA și a cucerit primul ei titlu de Grand Slam, în 2018, la Roland Garros.
Simona Halep a anunțat la începutul lunii septembrie că începând din 2020, Darren Cahill va reveni în echipa ei: "Salutare, am vești interesante pentru voi. După un an de zile fără el în echipa mea, sunt fericită să anunț că Darren va fi din nou alături de mine sezonul viitor! D, ultima oară te-am <omorât>, și am de gând să te <omor> din nou. Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început. Ne vedem curând!", a transmis Halep la acea vreme.
Tehnicianul de la Antipozi a revenit mai devreme în echipa româncei pentru a o susține la ultimul turneu important al anului, dar și pentru a pune la punct planul de pregătire pentru sezonul următor, unul care se anunță a fi extrem de important pentru eleva lui. Simona Halep, pe lângă turneele de Grand Slam, își dorește să abordeze foarte serios și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a declarat de curând că o medalie ar împlini-o și mai mult pe plan sportiv, iar Mihai Covaliu a mărturisit că dubla campioană de Grand Slam va fi propusă să fie portdrapel în 2020 în Japonia.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40