Darren Cahill a fost criticat dur după reacția pe care a avut-o la adresa Simonei Halep în setul decisiv cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.
Atunci, după trei game-uri pierdute, Darren Cahill i-a spus fostului lider mondial "ai fost făcută de rușine pe teren". Explicația australianului a venit la câteva zile distanță, la emisiunea SEN Breakfast:
"Acela a fost comportamentul ei din acele trei game-uri. Tot repeta greșeli. Putea să continue așa sau să schimbe. Am încercat sfaturi tactice în trecut în momente asemănătoare și nu au dat roade. Acum am încercat ceva diferit și am fost nevoie să fiu mai dur. Aveam nevoie să-i atrag atenția. Nu mă refeream la ea ca persoană, ci la comportamentul ei în acele trei game-uri.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
Cred ca aș face din nou la fel dacă ar fi nevoie. Nu este ceva care să-ți placă, dar dacă vreau să-mi fac treaba cum trebuie, voi fi nevoit să o fac. Treaba mea este să-i ofer jucătoarei cele mai bune soluții pentru a câștiga. Nu uitați că este românca și engleza nu este limba ei principală" a spus Darren Cahill în cadrul emisiunii.
Ce i-a spus Darren Cahill în timpul meciului Simona Halep - Karolina Pliskova:
Uită-te la mine! Ai fost făcută de rușine pe teren în ultimele trei game-uri! Nu poți câștiga acest meci dacă o faci ca în ultimele 15 minute. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decât am stabilit mai devreme. Nu e vorba de rezultat, ci de ceea ce trebuie să faci în continuare! Dacă faci ce trebuie, vei câștiga!
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33