Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darren Cahill a explicat discursul dur la adresa Simonei Halep din timpul meciului cu Pliskova

Sebastian Ujica

Publicat 05/11/2019 la 10:31 GMT+2

Antrenorul australian, Darren Cahill, a explicat motivele pentru care a simțit că este necesar să aibă un discurs dur în timpul partidei Simonei Halep cu Karolina Pliskova.

Darren Cahill Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Darren Cahill a fost criticat dur după reacția pe care a avut-o la adresa Simonei Halep în setul decisiv cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.
Atunci, după trei game-uri pierdute, Darren Cahill i-a spus fostului lider mondial "ai fost făcută de rușine pe teren". Explicația australianului a venit la câteva zile distanță, la emisiunea SEN Breakfast:
"Acela a fost comportamentul ei din acele trei game-uri. Tot repeta greșeli. Putea să continue așa sau să schimbe. Am încercat sfaturi tactice în trecut în momente asemănătoare și nu au dat roade. Acum am încercat ceva diferit și am fost nevoie să fiu mai dur. Aveam nevoie să-i atrag atenția. Nu mă refeream la ea ca persoană, ci la comportamentul ei în acele trei game-uri.
Cred ca aș face din nou la fel dacă ar fi nevoie. Nu este ceva care să-ți placă, dar dacă vreau să-mi fac treaba cum trebuie, voi fi nevoit să o fac. Treaba mea este să-i ofer jucătoarei cele mai bune soluții pentru a câștiga. Nu uitați că este românca și engleza nu este limba ei principală" a spus Darren Cahill în cadrul emisiunii.
Ce i-a spus Darren Cahill în timpul meciului Simona Halep - Karolina Pliskova:
Uită-te la mine! Ai fost făcută de rușine pe teren în ultimele trei game-uri! Nu poți câștiga acest meci dacă o faci ca în ultimele 15 minute. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decât am stabilit mai devreme. Nu e vorba de rezultat, ci de ceea ce trebuie să faci în continuare! Dacă faci ce trebuie, vei câștiga!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo