Campioana noastră a luptat admirabil și a revenit în disputa cu Bianca Andreescu, deși adversara a avut în setul secund o minge de meci. Simo a luat fiecare punct în parte, a uitat de scor și s-a concentrat pe momentul prezent, dorind să câștige fiecare minge pusă în joc. În cele din urmă, tactica a funcționat, e adevărat, și pe fondul unor probleme la spate ale sportivei din Canada.
Acum, o victorie cu Svitolina, venită în contextul unui succes al Biancăi în duelul cu Pliskova, i-ar securiza Simonei primul loc în grupă după doar două partide. În conferința de presă de la Shenzhen, constănțeanca a vorbit despre duelul cu ucraineanca, nimeni alta decât deținătoarea titlului la Turneul Campioanelor.
"Pare că-i place suprafața de aici, o simte. Are încredere pe această suprafață. A câștigat aici anul trecut. E ceva măreț să câștigi acest turneu pentru că te simți ca și cum ai juca în fiecare zi o finală de Grand Slam. Va fi cu siguranță un meci dificil. Abia aștept. Dar mai întâi vreau să mă bucur de ziua liberă de mâine. O să încerc să mă recuperez și vom vedea. Sunt însă pregătită să lupt din nou și sunt fericită că mă aflu în această poziție", a spus Simona Halep la conferința de presă de după meciul cu Bianca Andreescu.
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM 11 ORE

Turneul Campioanelor | Halep i-a "oferit" Svitolinei două meciuri pe care nu le va uita

4-4 este scorul întâlnirilor directe dintre Halep și Svitolina. În ultima confruntare, Simo s-a impus cu un categoric 6-1, 6-3, în semifinalele de la Wimbledon 2019.
În 2017, Halep i-a administrat Svitolinei una dintre cele mai grele înfrângeri din carieră: 3-6, 7-6, 6-0, în sferturi la Roland Garros. Simona a găsit rezerve nebănuite pentru a întoarce meciul de la 3-6, 1-5, salvând, printre altele, și o minge de meci a ucrainencei.
Eu voi încerca, la fel ca și anul trecut, să iau fiecare meci în parte. Nu mă gândesc în perspectivă. Încerc să fiu concentrată pe prima partidă și abia apoi mă voi gândi la următoarea adversară | Elina Svitolina
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
ACUM 16 ORE
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE