Împotriva unei jucătoare de regularitate, cum este campioana de la Turneul Campioanelor 2019, Simona a început printr-o tactică foarte ofensivă. A încercat să scurteze punctele, dar a greşit prea mult. "Când Simona este răbdătoare şi îşi construieşte punctul, e în control. În momentul în care încearcă să găsească cu orice preţ liniile sau să termine raliurile prea repede, greşeşte. A comis multe erori în primul set, iar acest lucru i-a dat multă încredere Svitolinei", notează siteul oficial al WTA, care aduce în sprijinul ipotezei şi opinia lui Mary Pierce.
Fosta mare jucătoare din Franţă consideră că Simo s-a grăbit prea mult în prima manşă, pierdută cu 7-5, în loc să aibă răbdare şi să încerce să forţeze doar când adversara e în dificultate.
"Simt că Simona s-a grăbit un pic cam mult în primul set. A forţat prea mult, încercând să termine punctele mai repede decât ar fi trebuit", a spus Mary Pierce pentru WTA TV.
Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 12 ORE

Cahill a observat şi el că Halep se grăbeşte prea mult

De notat că şi Cahill a observat că Simona trebuie să facă o schimbare în jocul său. La 4-3 pentru Elina în manşa secundă, australianul a fost chemat pentru on court coaching şi i-a explicat învingătoarei de la Wimbledon unde trebuie să schimbe partitura.
"Nu o poţi învinge dacă te duci peste ea, construieşte-ţi punctele, variază jocul, asta o pune în dificultate. Nu îi da cadenţă. Totul e în regulă, ai revenit foarte bine în set. Ai ratat câteva puncte în gameul ăsta, dar totul e în regulă. Fii pozitivă!", i-a mai spus tehnicianul australian.
Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 15 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
IERI LA 17:41