WTA a anunțat în această dimineață că Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor din cauza unor probleme serioase la umăr. Osaka începuse cu o victorie în primul meci, 7-6, 4-6, 6-4 cu Petra Kvitova, jucătoare aflată pe locul 6 WTA.
Naomi Osaka va fi înlocuită cu Kiki Bertens, prima variantă de înlocuire din grupa roșie.
Sunt dezamăgită că trebuie să ma retrag de la turneu. A fost până acum un eveniment grozav la Shenzen și unul dintre cele mai mari ale WTA din acest an. Nu acesta este modul în care îmi doream să închei turneul sau sezon. Abia aștept să mă vindec și sper să mă întorc la Shenzen anul viitor.
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
IERI LA 13:42
Naomi Osaka încheie astfel sezonul cu o serie de 11 victorii consecutive, reușind să câștige turneele Toray Pan Pacific Open și China Open.

Bertens îi ia locul lui Osaka

Semifinalistă la Turneul Campioanelor anul trecut, numărul 10 mondial, Kiki Bertens, are acum oportunitatea de a avansa în semifinale din grupa roșie. Ea începe cu 0 puncte și va juca doar împotriva lui Ashleigh Barty și Belinda Bencic.
Bertens are o misiune extrem de dificilă pentru a se califica. Conform regulamentului, departajarea se face în caz de egalitate de puncte în funcție de numărul de victorii, urmat apoi de criteriul meciurilor jucate. Astfel, Bertens ar fi dezavantajată dacă ar termina la egalitate cu altă jucătoare.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52