Simona Halep a cerut, la 4-3 pentru Bianca Andreescu în primul set, un on court coaching. Darren Cahill, cel care în general are intervenții excelente, a încercat să îi ridice moralul campioanei noastre.
După un prim game pierdut pe propriul serviciu, Halep a revenit în meci și a echilibrat disputa. Din păcate pentru campioana de la Wimbledon, la 3-3 jucătoarea din Canada a reușit un nou break, lucru care a dezamăgit-o pe Simo.
Aceasta a apelat la Darren Cahill, cel care a intrat în "pâine" încă de la Turneul Campioanelor, deși inițial se vorbea că australianul va reveni în echipa sportivei noastre de la începutul lui 2020.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
"Trebuie să ai grijă la rever. Lovești cu prea mult lift. Lovește mai puternic și joacă în cross mai bine", a spus Cahill, care a fost întrerupt de Halep: "Nu joc suficient de solid".
Cahill i-a explicat Simonei că una din cheile disputei va fi să își manifeste mai mult agresivitatea, să o miște mai mult pe Bianca și să nu îi dea oportunitatea să dicteze ea ritmul punctului.
"Fii mai agresivă cu forehandul și lovește mai puternic cu reverul. Ai încredere în loviturile tale și încearcă să o faci să se miște mai mult. Nu mai lovi cu spin cu lovitura de dreapta", a mai spus tehnicianul australian.
Din păcate, intervenția lui Cahill nu a avut darul să o ajute pe Halep, care a pierdut primul set cu 6-3.

Halep a pus în aplicare sfaturile lui Cahill în setul secund

În manșa secundă, Halep a jucat mult mai consistent și a reușit breakul. La 4-3 pentru ea și serviciul, Simo a apelat din nou la Cahill.
"Ai servit mult mai bine, joci cum trebuie. Nu ai evoluat foarte mult în ultimele luni, era normal să ai mici probleme. Câștigă acest game pe propriul serviciu, următorul va fi un bonus, vei putea ataca. Trebuie să forțezi mai mult pe serviciul doi, totul este în regulă, ți-ai intrat în ritm", i-a transmis australianul.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45