Campioana noastră a avut un meci teribil de greu împotriva câștigătoarei de la US Open. Partida părea că se îndreaptă spre o victorie scurtă a jucătoarei din Canada, însă Simo a găsit resurse nebănuite de a reveni în joc. A salvat o minge de meci, înainte de a împinge disputa în tie-break, unde s-a impus cu 8-6.
Echilibrul fantastic și punctele extrem de spectaculoase au cucerit-o pe Rennae Stubbs, care a salutat atitudinea celor două combatante.
"M-am îndrăgostit de această dispută între Halep și Andreescu. Puncte grozave, deplasare incredibilă pentru ambele jucătoare, amândouă sunt atât de combative. Bea cere ajutorul trainerului, înainte de decisiv, Halep are nevoie și ea de un plasture la degetul mare. Dumnezeule, ce dramă", a scris fosta campioană din Australia pe contul de twitter.
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
IERI LA 12:43
Stubbs s-a consacrat ca una dintre cele mai bune jucătoare de dublu, la începutul acestui mileniu. Jucătoarea de la Antipozi s-a impus la dulu fete la Australian Open 2000, Wimbledon 2001 și 2004 și US Open 2001. Ea mai are în palmares două Grand Slamuri, la dublu mixt (Australian Open 2000 și US Open 2001).
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28