Campioana noastră a avut un meci teribil de greu împotriva câștigătoarei de la US Open. Partida părea că se îndreaptă spre o victorie scurtă a jucătoarei din Canada, însă Simo a găsit resurse nebănuite de a reveni în joc. A salvat o minge de meci, înainte de a împinge disputa în tie-break, unde s-a impus cu 8-6.
Echilibrul fantastic și punctele extrem de spectaculoase au cucerit-o pe Rennae Stubbs, care a salutat atitudinea celor două combatante.
"M-am îndrăgostit de această dispută între Halep și Andreescu. Puncte grozave, deplasare incredibilă pentru ambele jucătoare, amândouă sunt atât de combative. Bea cere ajutorul trainerului, înainte de decisiv, Halep are nevoie și ea de un plasture la degetul mare. Dumnezeule, ce dramă", a scris fosta campioană din Australia pe contul de twitter.
Australian Open
Alize Cornet, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce i-a transmis fostului număr 1 mondial
ACUM 3 ORE
Stubbs s-a consacrat ca una dintre cele mai bune jucătoare de dublu, la începutul acestui mileniu. Jucătoarea de la Antipozi s-a impus la dulu fete la Australian Open 2000, Wimbledon 2001 și 2004 și US Open 2001. Ea mai are în palmares două Grand Slamuri, la dublu mixt (Australian Open 2000 și US Open 2001).
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 8 ORE
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 10 ORE