Deși au trecut două zile de la disputa directă dintre Halep și Pliskova, ulterior Karolina jucând un alt meci la Shenzhen, presa cehă a ținut să discute cu jucătoarea antrenată de Conchita Martinez despre relația pe care o are cu sportiva noastră.
Pliskova a vorbit despre "omul Halep" și a explicat de ce s-a apropiat atât de multe de constănțeancă.
"Simona este una dintre puținele pe care le felicit după un succes. Da, ca să fiu sinceră, doar Simona este apropiată de mine. O respect, o respect foarte mult. Ne putem distra împreună, mereu schimbăm câteva cuvinte dacă ne întâlnim, îmi place să stau de vorbă cu ea. Chiar dacă ne întâlnim în competiții și jucăm, indiferent de rezultat, ne comportăm la fel, e ceva deosebit", a spus Pliskova pentru cei de la iDNES.cz.
Tenis
Simona Halep nu va termina anul 2022 în top 10 WTA! Câte puncte va pierde până la finalul sezonului
19/09/2022 LA 08:50

Halep, cuvinte de laudă la adresa Pliskovei

De menționat că Halep are o relație de amiciție și cu Petra Kvitova, semn că cehoaicele îi sunt extrem de dragi. De notat că, după înfrângerea de la Shenzhen, Simo a vorbit și ea foarte frumos despre Karolina.
Karolina a câștigat foarte multe turnee, este o jucătoare de top. Pot doar să o felicit și să o laud. Mai mult, este una dintre cele mai bune prietene ale mele din circuit | Simona Halep
Tenis
6 românce în top 100 WTA! Urcări impresionante în ierarhie pentru Begu, Bogdan și Cristian
19/09/2022 LA 08:09
Tenis
Colaborarea Halep – Mouratoglou, o dezamăgire? Parteneriatul, analizat în presa internațională
17/09/2022 LA 14:47