Deși au trecut două zile de la disputa directă dintre Halep și Pliskova, ulterior Karolina jucând un alt meci la Shenzhen, presa cehă a ținut să discute cu jucătoarea antrenată de Conchita Martinez despre relația pe care o are cu sportiva noastră.
Pliskova a vorbit despre "omul Halep" și a explicat de ce s-a apropiat atât de multe de constănțeancă.
"Simona este una dintre puținele pe care le felicit după un succes. Da, ca să fiu sinceră, doar Simona este apropiată de mine. O respect, o respect foarte mult. Ne putem distra împreună, mereu schimbăm câteva cuvinte dacă ne întâlnim, îmi place să stau de vorbă cu ea. Chiar dacă ne întâlnim în competiții și jucăm, indiferent de rezultat, ne comportăm la fel, e ceva deosebit", a spus Pliskova pentru cei de la iDNES.cz.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 11 ORE

Halep, cuvinte de laudă la adresa Pliskovei

De menționat că Halep are o relație de amiciție și cu Petra Kvitova, semn că cehoaicele îi sunt extrem de dragi. De notat că, după înfrângerea de la Shenzhen, Simo a vorbit și ea foarte frumos despre Karolina.
Karolina a câștigat foarte multe turnee, este o jucătoare de top. Pot doar să o felicit și să o laud. Mai mult, este una dintre cele mai bune prietene ale mele din circuit | Simona Halep
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 14 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 15 ORE