Deși oficial colaborarea dintre Cahill și Halep va reîncepe din ianuarie 2020, tehnicianul de la Antipozi a ținut să fie alături de româncă și la Shenzhen.
Iar rolul său s-a dovedit încă o dată decisiv, Simo apelând la el în repetate rânduri. Extrem de calm, Darren i-a explicat exact ce trebuie să schimbe, iar sfaturile sale au fost puse în aplicare de campioana noastră, care a revenit într-un moment în care puțini îi mai dădeau șanse.
La conferința de presă, întrebată de ce a apelat atât de mult la Cahill, Simona a găsit puterea să glumească, fiind extrem de fericită după victoria obținută.
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 07:46
"L-am chemat pe Darren de atât de multe ori pentru că mi-a fost dor de el. Am vrut să am garanția că are bateriile încărcate. Am încercat să îl mai chem o dată, când Bianca ceruse un time-out medical, însă mi s-a spus că nu mai am dreptul, apelasem la el deja de prea multe ori", a spus Halep, spre amuzamentul jurnaliștilor din sală.

Cum a ajutat-o Cahill pe Simona Halep

Revenind într-o notă serioasă, campioana noastră a explicat cât de importante au fost intervențiile lui Cahill. Acesta a reușit să o scoată din nou din starea negativă în care aluneca. Fără presiune, Simo a reușit să uite de scor și să se concentreze pe fiecare punct în parte.
"Mi-a oferit sfaturi valoroase. Aveam senzația că jocul meu nu e atât de solid. Mi-a spus că joc ok, că vin după o perioadă în care nu am jucat și că trebuie să am încredere în mine. Mi-a spus că pot servi mai bine, ceea ce a fost adevărat. Chiar dacă nu am servit perfect, în setul trei am făcut-o mai bine. Au fost o serie de sfaturi legate de joc care s-au dovedit foarte utile" , a mai spus Simona.

Programul Turneului Campioanelor

Marți, grupa roșie
Ashleigh Barty - Kiki Bertens (12:30)
Petra Kvitova - Belinda Bencic (nu înainte de ora 14:00)
Miercuri, grupa violet
Simona Halep - Elina Svitolina (12:30)
Bianca Andreescu - Karolina Pliskova (nu înainte de ora 14:00)
Joi, grupa roșie
Kiki Bertens - Belinda Bencic
Ashleigh Barty - Petra Kvitova
Vineri, grupa violet
Bianca Andreescu - Elina Svitolina
Simona Halep - Karolina Pliskova
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00