Turneul la care vor lua parte cele mai bune opt jucătoare din acest sezon se va desfășura în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie.
Duminică, Simona Halep s-a calificat, de asemenea, și în turul al doilea la turneul de la Beijing. Ea a învins-o în runda inaugurală pe Rebecca Peterson, locul 53 WTA, scor 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 13 minute de joc. În continuare, sportiva noastră o va întâlni la China Open pe câștigătoarea dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, locul 39 WTA) și Bernarda Pera (SUA, locul 81 WTA), venită din califcări.

Simona Halep, a treia jucătoare calificată la Turneul Campioanelor

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53
Chiar dacă anterior s-a calificat la cinci ediții ale Turneului Campioanelor, Simona Halep a participat doar la patru. Anul trecut, ea a abandonat înainte de start din cauza unor probleme în zona lombară. Nici anul acesta nu a scăpat de durerile de la spate, dureri pe care Simona le-a caracterizat drept fiind de natură musculară.
Dacă anul acesta s-a calificat de pe poziția cu numărul 3, campioana de anul acesta de la Wimbledon s-a calificat de două ori de pe locul 1 al clasamentului pentru turneul final, în 2017 şi 2018. În acest moment, ea are 4962 de puncte în ierarhia cursei pentru Shenzhen. Următoarea jucătoare în clasament este Bianca Andreescu. Campioana de la Us Open are acum 4737 de puncte. Pentru calificare, ea ar trebui să aibă 4775 de puncte.
Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Turneul Campioanelor este calificarea în finala competiției, calificare obținută la ediția din 2014, la prima ei participare. Atunci, ea a cedat în fața Serenei Williams, scor 6-3, 6-0. Turneul Campioanelor se mută din acest an de la Singapore la Shenzhen. De asemenea, și premiile vor suferi o modificare: se vor dubla, de la 7 la 14 milioane de dolari.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22