După înfrângerea cu Svitolina, Halep a vorbit despre importanța revenirii lui Cahill în stafful său. În ciuda faptului că oficial colaborarea va fi reluată de la 1 ianuarie 2020, australianul a ținut să îi fie aproape și la Shenzhen. Și asta s-a văzut, mai ales în confruntarea cu Andreescu: sfaturile tehnicianului au ajutat-o pe Simo să uite de presiunea scorului și să încerce să evolueze la potențial maxim punct cu punct, fără a se gândi că este în urmă și trebuie să recupereze.
În general foarte circumspectă când vine vorba de obiective, Halep a dezvăluit că planul pentru anul viitor este extrem de clar: va dori să câștige pentru al treilea an la rând un turneu de Grand Slam.
"Am mari obiective în continuare. Scopul meu an de an e să câștig un turneu de Grand Slam. Am deja două astfel de trofee și simt că mai pot obține și alte astfel de succese. Știu, însă, cât este de dificil să câștigi un Grand Slam, așa că voi încerca să îmi ating visul, dar fără a pune presiune pe mine. Mă voi pregăti pentru toate suprafețele și vom vedea ce se întâmplă", a spus Simona Halep.
Australian Open
Clasări mai bune pentru românce după Australian Open 2022! Pe cât ar putea ajunge Simona Halep
ACUM 3 ORE
Un alt mare obiectiv al campioanei noastre pentru anul viitor va fi o medalie la Jocurile Olimpice, acolo unde va fi port-drapelul României.
Până atunci, însă, Halep va trebui să treacă de Pliskova, vineri, în ultima partidă din grupa violet. Confruntarea e ca o finală, în condițiile în care învingătoarea se va califica în "careul de ași" al competiției de la Shenzhen.
Australian Open
Predicția americanilor despre duelul Simona Halep - Alize Cornet: "Ea va fi probabil agresorul!"
ACUM 6 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Alize Cornet, în optimile de finală la Australian Open 2022
ACUM 8 ORE