Perechea Mertens/Zhang evoluează la această oră împotriva dublului Stosur/Chan, în a doua semifinală de la Birmingham. Continuă să plouă în al doilea oraș ca mărime din UK, dar organizatorii au decis să mute disputa indoor.
S-a luat în calcul inclusiv ca semifinalele de simplu, în care erau implicate Halep și Cîrstea, să se joace astfel, dar în cele din urmă s-a decis ca partidele să fie mutate în ziua de duminică. Astfel, câștigătoarele celor două semifinale vor avea o zi extrem de aglomerată mâine, urmând a juca în aceeași zi două meciuri: marea finală a rămas programată pentru duminică.
Wimbledon
Simona Halep știe cu cine joacă în turul 3 la Wimbledon, dacă trece de Kirsten Flipkens
ACUM 6 MINUTE
Momentan orele semifinalelor de duminică nu au fost anunțate de organizatori, urmând ca în această seară să fie dat un comunicat oficial în acest sens.
Trebuie spus că un alt motiv pentru care semifinala de dublu menționată anterior se joacă azi, indoor, e legat de faptul că Zhang e în penultimul act și la dublu. Astfel, presupunând că ea învinge și ar fi câștigat și mâine, semifinala cu Sorana, ar fi avut 4 meciuri de jucat într-o singură zi, dacă penultimul act de la dublu ar fi fost la rândul lui amânat. Oricum, sportiva asiatică are în față o duminică aglomerată, urmând să pășească de trei ori pe teren, dacă va învinge în ambele semifinale.
La simplu, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Shuai Zhang, iar Simona Halep va primi replica braziliencei Beatriz Haddad. Duminică se anunță vreme bună la Birmingham, astfel că în proporție mare toate disputele se vor juca în condiții normale.
Wimbledon
Karolina Pliskova - Katie Boulter - Wimbledon Rezumat
ACUM 29 MINUTE
Wimbledon
Stefanos Tsitsipas - Jordan Thompson - Wimbledon Rezumat
ACUM 32 MINUTE