Rivalitatea dintre Simona Halep și Maria Sharapova a ținut capul de afiș în ultimii ani, sportiva din Rusia fiind precum kryptonita pentru Halep. Sharapova a câștigat primele 7 dueluri directe.
Cea mai dureroasă înfrângere a fost, cu siguranță, cea din 2014 din finala Roland Garros. Sharapova s-a impus atunci cu 6-4 6-7 6-4, fiind a două finală consecutivă pierdută de Simona în fața Sharapovei după cea de la Madrid.
Simona și-a luat 2 mici revanșe abia în ultimele meciuri directe. La Openul Chinei din 2017 și în semifinalele turneului de la Roma din 2018.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM O ORĂ

Nu uită de Simona

Ultima victorie a Sharapovei în fața Simonei a venit în 2017, în primul tur la US Open. Sharapova abia revenise în circuit după scandalul de dopaj și nu era printre capii de serie. Astfel, o posibilă finală s-a jucat încă din primul tur.
Sâmbătă seară, WTA a redifuzat acel meci pe rețelele de socializare, numindu-l "unul dintre cele mai tari meciuri în turul 1 din istorie". Sharapova s-a uitat la partidă și a dezvăluit ulterior că a trăit ca un suporter meciul la revizionare.
De ce sunt atât de emoționată când știu ce s-a întâmplat? | Maria Sharapova, pe Twitter
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Simona Halep la Roland Garros 2022: "E o nebunie ce a putut să facă Serena cu Patrick alături"
ACUM 8 ORE