Simona Halep a pierdut clar semifinala cu Sabalenka de la Stuttgart, dar a dat uitării acest moment și se concentrează deja pe următorul turneu. Este vorba despreturneul de 1000 de puncte de la Madrid se desfășoară în perioada 29 aprilie – 8 mai. Campioana noastră a ajuns la Caja Magica luni, la doar două zile distanță de la înfrângerea de la Stuttgart și s-a fotografiat pe zgura de la Madrid.
Simona a avut un discurs responsabil după eliminarea de la Stuttgart și chiar a mărturisit că se gândește deja la turneul din capitala Spaniei: "Chiar dacă am pierdut semifinala sunt încrezătoare. Am arătat bine, atît din punct de vedere fizic cât și psihic, după o perioadă mai grea. Deja sunt cu gândul la Madrid și abia aștept să ajung acolo pentru a mă obișnui cu zgura din Spania", a spus Simona Halep după înfrângerea cu Sabalenka.

Simona Halep a ajuns la Madrid pentru turneul patronat de Ion Țiriac

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Campioană în două rânduri la Madrid (2016 și 2017), Simona Halep a publicat luni o fotografie de la primul antrenament la Caja Magica, anunțându-și fanii că a ajuns în capitala Spaniei. Campioana noastră s-a simțit întotdeauna ca acasă pe zgura de la Madrid, însă și în 2021 va avea adversare foarte puternice, deși s-au anunțat retrageri în masă.
"O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul. Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă. Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraodinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine. O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin", a declarat Halep pentru Digi Sport.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/04/26/3121602.jpg
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02