Simona Halep a disputat ultimul meci în circuit la Indian Wells, în semifinale, acolo unde a fost învinsă de actualul lider mondial, Iga Swiatek. Apoi, sportiva noastră a decis să se retragă de la Miami, acuzând o mică accidentare, și să meargă în Franța pentru a se antrena la academia noului ei antrenor, Patrick Mouratoglou.
Semnalele despre forma româncei sunt tot mai bune, iar astăzi ea și-a făcut apariția pe terenurile de la Madrid, acolo unde speră să facă o figură cât mai bună, la turneul care se va încheia pe 8 mai.
"Iat-o pe campioana de la Madrid din 2016 și 2017. Bine ai venit la Madrid, Simona Halep", au scris cei care se ocupă de pagina de Twitter a competiției din capitala Spaniei.
Roland-Garros
Spectacol total la Roland Garros. TOP 5 lovituri ale zilei
ACUM 44 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
DJOKOVIC ȘI BOALA MISTERIOASĂ CARE ÎL MACINĂ: "NU E COVID, E ALTCEVA, DAR NU POT INTRA ÎN DETALII"

Simona Halep, în grafic pentru Roland Garros, marele obiectiv al anului

La turneul de la Madrid, ar trebui să vedem rezultatele primelor săptămâni de antrenament ale lui Halep cu reputatul tehnician francez. Mai apoi, cei doi vor face deplasarea la Roma, acolo unde vor face ultimele pregătiri înainte de Roland Garros, turneu major programat în perioada 22 mai - 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Acesta e marele obiectiv al Simonei, care e văzută de specialiști cu a doua șansă la trofeu, după Iga Swiatek.
Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat la începutul lunii aprilie că vor lucra împreună. "Sunt încântată de începutul acestui nou capitol din cariera mea. La serviciu Patrick Mouratoglou", a postat pe Twitter dubla campioană de Grand Slam din România.Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat anterior cu Serena Williams din 2012.
Halep speră să facă o repetiție cât mai bună pentru Roland Garros la Madrid, turneu pe care l-a câștigat în două rânduri și unde a mai jucat alte două finale (pierdute la Sharapova - 2014 și Bertens - 2019).
Simona Halep a părăsit top 20 WTA în această săptămână, iar rezultate bune la Madrid și Roma se vor traduce și într-o poziție mai bună pe tablou pentru Roland Garros.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 7 ORE
Roland-Garros
Nadal a trecut fără probleme de Moutet și e în turul 3 la Roland Garros! Rezumatul partidei
ACUM 7 ORE