Simona Halep, campioană în 2020 la Roma, a ajuns deja la Foro Italico alături de întreaga echipă. Sportiva noastră a avut un debut de parteneriat cu Patrick Mouratoglou foarte bun: le-a învins pe Shuai Zhang, Paula Badosa și Coco Gauff în minimum de seturi înainte de a ceda în 2 seturi în fața favoritei numărul 8, Ons Jabeur.
Chiar dacă nu a trecut de faza sferturilor de finală la Madrid, turneu pe care l-a câștigat de două ori în trecut, Simona Halep se poate mândri cu parcursul pe care l-a avut, mai ales în contextul în care a revenit pe teren după o pauză mai lungă provocată de o accidentare la Indian Wells.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
WTA a prefațat debutul Simonei Halep la Roland Garros! Motivele pentru care Simo va excela în 2022
ACUM 2 ORE

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au ajuns la Roma

Simona Halep a ajuns la Roma joi seară, iar vineri a intrat deja la antrenamente alături de întreaga echipă. Patrick Mouratoglou, noul antrenor al româncei, a publicat un mesaj pe contul de Instagram: "Roma nu a fost construită într-o zi, așa că am venit mai devreme la turneu. Săptămâna viitoare nu poate veni îndeajuns de repede", a transmis tehnicianul francez pe rețelele de socializare.
În 2021, Simona Halep a suferit o accidentare teribilă la Roma, în timpul meciului cu Angelique Kerber, în urma căruia a trebuit să abandoneze cu scorul de 6-1, 3-3 în favoarea sa. În urma acelui meci, sportiva noastră a fost nevoită să absenteze de la o serie îndelungată de turnee. Simona a câștigat turneul de la Roma în 2020, atunci când în finală, Karolina Pliskova s-a retras la scorul de 6-0, 2-1 pentru Simona.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Mouratoglou, fascinat de Simona Halep! Cum a descris-o + ce vrea să adauge la jocul româncei
ACUM 3 ORE
Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 6 ORE