Simona Halep a început excelent anul 2020 cu o victorie la Dubai, însă după turneu a anunțat că nu va participa la Indian Wells din cauza unei accidentări la picior care o va ține pe bară o lună. Pandemia de COVID-19 a dus apoi la anularea turneului pe care Simona îl rata iar fostul număr 1 mondial s-a recuperat între timp.
Simona a postat pe rețelele de socializare un clip în care a oferit noi informații despre starea ei de sănătate. Ea se află în autoizolare și s-a recuperat în totalitate.
Piciorul arată bine, am început deja să alerg și nu mai am deloc dureri. Nu joc tenis dar faptul că mă pot antrena înseamnă mult și mă face să fiu extrem de pozitivă | Simona Halep
Tenis
Organizatorii competiției de la Madrid au anunțat că turneul va avea loc… în mediul online
06/04/2020 LA 16:07

"Îmi e dor de tenis"

Tenis, la fel ca toate sporturile, a fost afectat puternic de pandemia de COVID-19. Sezonul a fost suspendat până cel puțin la jumătatea lunii iunie, lucru care a adus la amânarea turneului de la Roland Garros și la anularea ediției din 2020 a Wimbledonului.
Simona Halep o învingea în 2019 pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, însă nu va putea să-și apere titlul în acest an, lucru pe care îl regretă după cum a spus într-un interviu pentru Eurosport.
Îmi e dor de tenis, îmi e dor de echipa mea, îmi e dor de ceilalți jucători, îmi e dor de turnee, îmi e dor de toți ceilalți din circuit | Simona Halep
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Alize Cornet, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce i-a transmis fostului număr 1 mondial
ACUM 3 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 9 ORE