Simona Halep a revenit de curând de la Indian Wells, acolo unde nu a reușit să treacă de turul al treilea, fiind învinsă de bielorusa Aliaksandra Sasnovich. La revenirea în țară, marea noastră campioană a anunțat cu cine va colabora în 2022, în încercarea sa de a reveni între primele zece jucătoare ale lumii.
Fostul lider mondial din WTA a precizat că cei care-i vor fi alături în 2022 sunt Daniel Dobre și Adria Marcu, ambii fiind cooptați din nou în echipă anul acesta. "Vom rămâne în aceeași formulă, nu vor mai fi schimbări în echipă. Cu Adrian Marcu am lucrat și în 2013, mă cunoaște destul de bine și mă simt bine alături de el", a declarat Simona Halep.
Tenis
Organizatorii de la Transylvania Open au anunțat ora de start a partidei Simona Halep-Gabriela Ruse
ACUM 13 ORE

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill la finalul lunii septembrie

Simona Halep a obținut alături de antrenorul Darren Cahill cele mai mari performanțe ale carierei. Cu australianul în boxa proprie, marea noastră campioană a ajuns atât pe locul 1 WTA, dar a și cucerit primul ei titlu de Grand Slam, la Roland Garros în 2018. Înaintea sezonului 2019, cei doi au luat o pauză de un an, timp în care Simona a mai câștigat un turneu major, la Wimbledon, alături de Daniel Dobre.
La finalul lunii septembrie, Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul Darren Cahill: "După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Transylvania Open
Halep a ratat calificarea la Turneul Campioanelor pentru prima dată în 7 ani! Cum a reacționat
ACUM 17 ORE
Tenis
Darren Cahill a revenit la antrenamente cu "noua elevă"! Mesajul superb primit de la Simona Halep
ACUM 18 ORE