Simona Halep a revenit de curând de la Indian Wells, acolo unde nu a reușit să treacă de turul al treilea, fiind învinsă de bielorusa Aliaksandra Sasnovich. La revenirea în țară, marea noastră campioană a anunțat cu cine va colabora în 2022, în încercarea sa de a reveni între primele zece jucătoare ale lumii.
Fostul lider mondial din WTA a precizat că cei care-i vor fi alături în 2022 sunt Daniel Dobre și Adria Marcu, ambii fiind cooptați din nou în echipă anul acesta. "Vom rămâne în aceeași formulă, nu vor mai fi schimbări în echipă. Cu Adrian Marcu am lucrat și în 2013, mă cunoaște destul de bine și mă simt bine alături de el", a declarat Simona Halep.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill la finalul lunii septembrie

Simona Halep a obținut alături de antrenorul Darren Cahill cele mai mari performanțe ale carierei. Cu australianul în boxa proprie, marea noastră campioană a ajuns atât pe locul 1 WTA, dar a și cucerit primul ei titlu de Grand Slam, la Roland Garros în 2018. Înaintea sezonului 2019, cei doi au luat o pauză de un an, timp în care Simona a mai câștigat un turneu major, la Wimbledon, alături de Daniel Dobre.
La finalul lunii septembrie, Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul Darren Cahill: "După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02