Simona Halep este într-o perioadă a marilor schimbări în carieră. După ce a început de curând să lucreze cu Patrick Mouratoglou, sportiva noastră a anunțat astăzi o nouă modificare majoră în echipă. Virginia Ruzici nu va mai fi managerul Simonei. Fosta mare tenismenă a fost alături de Simona încă de pe vremea junioratului, iar momentul despărțirii este unul emoționant, așa cum reiese și din mesajul transmis de constănțeancă.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3379646.jpg
"A fost o călătorie fantastică! Aș dori să îi mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dedicarea sa continuă față de mine, nu doar ca jucătoare, ci și ca prieten apropiat. Au fost 14 ani de experiență extraordinară împreună și a fost o adevărată plăcere să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră.
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 4 ORE
Acum, aș dori să urez bun venit unui nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și cu echipa Wesportagency! Aștept cu nerăbdare viitorul!", a scris Halep pe contul personal de Instagram.
Citește și:

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici

Decizia Simonei este una surprinzătoare, deoarece Virginia Ruzici a jucat un rol esențial în cariera sa. Campioana de la Roland Garros în 1978, Virginia Ruzici are relații apropiate cu mulți oameni importanți din tenis și s-a folosit de aceste pârghii pentru a o sprijini pe Simona.
Pe lângă relația strict profesională, de manager-jucător, Halep și Ruzici au fost extrem de apropiate, sportiva fiind mereu ajutată cu sfaturi prețioase e prima campioană de Grand Slam din tenisul feminin românesc.
Așa cum a anunțat Simona, noul ei manager va fi Nina Wennerstrom, o fostă tenismenă din Suedia, care nu a avut rezoltate notabile în carieră și s-a axat ulterior pe partea de management în sportul alb.
Wimbledon
Meciul cu Frech, "o formalitate" pentru Simona Halep la Wimbledon! Pronosticul dat de americani
ACUM 7 ORE
Wimbledon
Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Mă aștept la un meci greu"
ACUM 10 ORE