Simona Halep a revenit la antrenamente. La două săptămâni de la încheierea parcursului său la Wimbledon, unde a fost eliminată în semifinale de Elena Rybakina, scor 3-6, 3-6, românca a reluat pregătirile, postând pe rețelele de socializare o imagine de pe terenul de tenis.
https://i.eurosport.com/2022/07/21/3419732.png
Ulterior, pe site-ul oficial al fostului lider WTA a fost publicat un anunț cu privire la programul Simonei Halep pentru perioada următoare, premergătoare ultimului turneu de Grand Slam din 2022.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 16 ORE
Astfel, înainte de US Open, pentru Halep urmează 3 turnee care vor avea loc în Statele Unite ale Americii. Primul la care va participa este Citi Open, programat în perioada 1-7 august la Washington.
Apoi, fostul lider WTA va mai lua startul în competițiile din Toronto și Cincinnati, care se vor disputa între 8-14 august, respectiv 15-21 august, iar până la US Open, Simona Halep și-a rezervat și o săptămână pentru odihnă.
Citește și:

Simona Halep și alte 4 românce, pe tabloul principal la US Open

După cele 3 turnee menționate, Simona Halep va participa la ultima competiție de Grand Slam din 2022, US Open, care va avea loc între 29 august și 11 septembrie.
Potrivit organizatorilor US Open, România va avea pe tabloul principal 5 reprezentante, cărora li se pot alătura și alte jucătoare, dacă acestea vor trece de calificări.
În primul tur sunt deja calificate, pe lângă Simona Halep, Sorana Cîrstea (locul 33 WTA), Irina Begu (locul 45 WTA), Jaqueline Cristian (locul 62 WTA) și Gabriela Ruse (locul 69 WTA).
US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, va avea loc în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM O ZI
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59