„Am o mică ruptură la gambă, profundă, destul de profundă. Va trebui să fac repaus destul de mare”, a declarat Halep la întoarcerea în țară, conform DigiSport.
După ce se retrage hematomul, trebuie să mai fac o investigație, să-mi spună exact. Trei, patru, cinci săptămâni, cam așa!
”Este destul de grav, nu mă așteptam, bineînțeles, dar o iau ca atare și merg înainte, n-am ce să fac. Stăteam la retur, am făcut o mică săritură și apoi am simțit o durere foarte mare. Mereu mă recuperez în țară, am încredere în medicii pe care îi am și e cel mai bine să fii acasă în momentele astea”, a precizat Halep.
Tenis
Djokovic și tatăl său, puși la punct: "Nu e niciun șantaj, e vorba de protecție"
ACUM O ORĂ
În aceste condiții, șansele ca Simona să mai participe la Roland Garros sunt aproape nule. Turneul de la Paris va începe pe 30 mai iar campioana noastră se pare că nu va avea destul timp la dispoziție pentru a se recupera la timp.

Simona Halep a suferit o ruptură la gamba stângă

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a făcut o mișcare forțată și a simțit dureri la gamba piciorului stâng. Sportiva noastră a cerut imediat îngrijiri medicale, dar nu a putut să continue și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând, ajutată fiind de echipa ei, de Angelique Kerber, dar și de Monica Niculescu.
Azi, Simona Halep a oferit noi detalii despre accidentare, dezvăluind rezultatul RMN-ului: "Salutare tuturor. După un RMN pe care l-am făcut aici la Roma pot confirma că am o mica ruptură în gamba stângă. Voi zbura azi spre casă și voi începe recuperarea în bazin, iar apoi voi intra și în sala de forță luni. Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a reveni cât mai repede în ciruit. Vă mulțumesc tuturor și sper să ne vedem în curând", a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.
Roland Garros 2021 va fi transmis în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Johanna Konta s-a retras din tenis, la doar 30 de ani
ACUM 2 ORE
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
ACUM 4 ORE