În urmă cu aproape o săptămână, Simona Halep, ajunsă pe locul 15 WTA, a anunțat pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat miercuri, pe 22 septembrie, un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
ACUM 2 ORE

Simona Halep a anunțat cu cine lucrează în continuare, după despărțirea de Darren Cahill

După despărțirea de Darren Cahill, Simona Halep va participa la 3 turnee în 2021. Românca a anunțat azi că va fi pregătită de Daniel Dobre și Adrian Marcu, antrenor alături de care a mai lucrat în trecut: "Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte", a spus Simona pentru as.ro.
Următoarea competiție la care va participa dubla campioană de Grand Slam din România este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul pe care Simona l-a câștigat în 2015 se va desfășura între 6 - 17 octombrie. Mai apoi, după Indian Wells, Simona va participa la Kremlin Cup, în Moscova, competiție care este programată în perioada 18 - 24 octombrie.
Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013. Ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open, turneu care se desfășoară în Cluj-Napoca, care începe pe 25 octombrie.
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26
Tenis
Simona Halep, primul mesaj pentru fani după suspendarea pentru dopaj! Citatul postat de româncă
21/11/2022 LA 18:42