După ce ieri, la revenirea în România, a anunțat că a donat mai mulți bani decât promisese ințial, Simona a publicat și suma oficială pe contul de Twitter:
"Sunt foarte fericită să anunț că am donat 20.000 de dolari către fundația din Australia, care sprijină oamenii afectați de dezastrele naturale. Promit că mă voi comporta exemplar de acum încolo, Darren.", a fost mesajul Simonei.
Înaintea Grand Slam-ului de la Melbourne, Halep anunțase că va oferi 200 de dolari de fiecare dată când îl supără pe antrenorul său australian, Darren Cahill. În cele din urmă, Simona n-a mai ținut cont de acest lucru și a donat o sumă mult mai mare, care speră să ajute populația din Australia.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 7 ORE

Simona Halep, pregătită pentru următoarele turnee

Tot pe contul său de Twitter, Simona a anunțat care vor fi competițiile la care va participa pe parcursul lunii februarie.
Turneul de categorie Premier de la Dubai va fi prima oprire pentru Halep, care apoi va merge și la Doha. Competiția de la Dubai este programată în perioada 17-22 februarie și are premii totale în valoare de 2.529.740 dolari. Punctele WTA de la turneul din Doha vor fi acordate astfel: 185 pentru semifinale, 305 pentru finală, în vreme ce titlul este recompensat cu 470 de puncte.
Competiția din Qatar și-a schimbat datele de desfășurare și se va desfășura în perioada 23-29 februarie. Premiile totale oferite la Doha sunt în valoare de 2.939.695 dolari. În 2019, Simona Halep a jucat finala din Qatar, unde a fost învinsă de Elise Mertens. Pentru titlul câștigat la Doha se acordă 900 de puncte.
Simona Halep a fost eliminată, joi, în semifinalele Australian Open, după ce a pierdut în fața lui Garbine Muguruza, scor 0-2 (6-7, 5-7).
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 10 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 12 ORE