Pandemia de coronvirus i-a afectat serios câştigurile Simonei Halep. Românca a adunat 35 de milioane de dolari în carieră, iar o bună parte din ei au venit anul trecut.
Simona a câştigat 7 milioane de dolari în 2019. Anul acesta, din cauza pandemiei, Halep nu a putut participa la vreun turneu din luna martie, iar asta s-a văzut în sumele obţinute de numărul 2 WTA. Halep a strâns în 2020 doar 1,4 milioane de dolari, de patru ori mai puţin decât în aceeaşi perioadă (ianuarie – septembrie) în 2019.
Ce bani a castigat Simona Halep în 2020:
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
ACUM 11 ORE
  • Sferturi la Adelaide - 20.872 de dolari;
  • Semifinală la Australian Open - 640.623 de dolari;
  • Campioană la Dubai - 643.335 de dolari;
  • Campioană la Praga - 43.000 de dolari.

Afectate de pandemie, câștigurile Simonei Halep pot crește spectaculos în următoarea lună

Cazul Simonei Halep nu este singular. Toţi jucătorii de tenis au întâmpinat aceeaşi problemă, cei din zonele inferioare ale clasamentelor ATP şi WTA reclamând faptul că au probleme din cauza lipsei câştigurilor din tenis care pentru aceştia erau vitali pentru continuarea activităţii.
Marea noastră campioană are ocazia să obțină sume importante din următoarele două competiții la care va participa. În această seară, sportiva din Constanța și-a aflat adversarele de pe tabloul de la Roma, competiție care o pregătește în perspectiva obiectivului numărul unu al sezonului: Roland Garros.
La Paris, Simona Halep va fi cap de serie numărul unu și e cotată de specialiști cu cele mai mari șanse să câștige trofeul.
Turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, programat în perioada 21 septembrie - 11 octombrie (în direct pe Eurosport), va beneficia de un fond total de premiere de 38 de milioane de euro, iar învingătorii vor pleca acasă cu un cec de aproximativ 2 milioane de euro.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33