Veronika Kudermetova și Anastasia Pavlyuchenkova au revenit de la 2-7 în super-tie-break-ul duelului cu perechea Halep / Strycova, asigurându-și prezența în sferturi, scor 6-3, 3-6, 10-8.
Rusoaicele au dominat primul set, reușind să obțină patru break-uri pe lansările Simonei și ale Barborei și adjudecându-și manșa într-o jumătate de oră. Halep și Strycova au replicat însă apăsat în setul secund: s-au desprins la 4-0 pe tabelă și au trecut linia de finiș spre super-tie-break punând pe tabelă un scor în oglindă cu cel înregistrat în primul set. Perechea ceho-română a avut inițiativa în decisivul partidei, desprinzându-se la 7-2 pe tabelă, însă de acolo nu a reușit să mai câștige decât unul dintre următoarele nouă puncte disputate.
Moselle Open
Andy Murray e în sferturi la Metz, după o evoluție solidă în fața lui Pospisil! Rezumatul partidei
ACUM 6 MINUTE
Acest meci de dublu a fost programat inițial de organizatori pentru ziua de luni, însă ploaia a dat planurile peste cap, iar Simona a fost nevoită să joace primul său meci oficial de la reluarea circuitului la simplu, unde a și obținut o victorie muncită în fața Polonei Hercog.
Moselle Open
Rezumatul partidei Andry Murray - Vasek Pospisil
ACUM 38 MINUTE
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 12 ORE