Veronika Kudermetova și Anastasia Pavlyuchenkova au revenit de la 2-7 în super-tie-break-ul duelului cu perechea Halep / Strycova, asigurându-și prezența în sferturi, scor 6-3, 3-6, 10-8.
Rusoaicele au dominat primul set, reușind să obțină patru break-uri pe lansările Simonei și ale Barborei și adjudecându-și manșa într-o jumătate de oră. Halep și Strycova au replicat însă apăsat în setul secund: s-au desprins la 4-0 pe tabelă și au trecut linia de finiș spre super-tie-break punând pe tabelă un scor în oglindă cu cel înregistrat în primul set. Perechea ceho-română a avut inițiativa în decisivul partidei, desprinzându-se la 7-2 pe tabelă, însă de acolo nu a reușit să mai câștige decât unul dintre următoarele nouă puncte disputate.
Tenis
Simona Halep, punct senzațional cu Schunk la Roland Garros! Reacție neprețuită pentru Simo
ACUM 10 MINUTE
Acest meci de dublu a fost programat inițial de organizatori pentru ziua de luni, însă ploaia a dat planurile peste cap, iar Simona a fost nevoită să joace primul său meci oficial de la reluarea circuitului la simplu, unde a și obținut o victorie muncită în fața Polonei Hercog.
Tenis
Așa a câștigat Simona Halep setul 1 cu Nastasja Schunk, în primul tur la Roland Garros
ACUM 21 MINUTE
Roland Garros
Buzărnescu a câștigat doar 3 game-uri în primul tur la Roland Garros! Înfrângere dură cu Brengle
ACUM 27 MINUTE