Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open 2021 de către Serena Williams. Jucătoarea din Statele Unite s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3, și a avansat în semifinalele turneului de la Melbourne, acolo unde a fost învinsă clar de Naomi Osaka. Chiar dacă a părăsit turneul major în sferturile de finală, Simo va reveni în curând pe teren.
Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat că o așteaptă cu nerăbdare pe Simona. Campioana noastră a confirmat deja prezența: "Simona Halep este o competitoare grozavă și este una dintre cele mai populare jucătoare. Este o plăcere să o primim aici, înapoi la Dubai. Va avea o misiune dificilă să-și apere titlul, având în vedere că va avea competiție din partea aproape tuturor jucătoarelor din top 20", a spus directorul turneului, Salah Tahlak, potrivit SpotMedia.ro.

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în sferturile de finală la Australian Open

Tenis
De ce s-a retras Simona Halep (și) de la turneul organizat la Dubai. Motivul invocat de Simo
ACUM 13 ORE
Simona Halep își va lua o pauză de 2 săptămâni, după parcursul de la Australian Open. Apoi, jucătoarea noastră va participa la două turnee din zona Golfului. Prima oară, începând cu 1 martie, Simo va merge la turneul WTA 500 de la Doha, de la care a lipsit în 2020. După ce va încheia săptămână de la Doha, Halep va participa la turneul WTA 1000 de la Dubai, pe care anul trecut l-a câștigat.
În ediția anterioară, Simona a cucerit trofeul după ce le-a învins pe Ons Jabeur, Aryna Sabalenka, Jennifer Brady și Elena Rybakina.Următorul turneu la care Simona a confirmat prezența este cel de la Miami, programat să înceapă pe 23 martie.În 2021, Simona Halep a jucat 8 meciuri oficiale, în care a obținut 6 victorii și a fost învinsă de 2 ori, de Ekaterina Alexandrova (la Gippsland Trophy) și Serena Williams (la Australian Open).
Tenis
BREAKING NEWS: Simona Halep s-a retras și de la Dubai, unde trebuia să își apere titlul
ACUM O ZI
Tenis
Iga Swiatek, bucuroasă că nu a avut parte de primirea de care a beneficiat Simona Halep în România
02/03/2021 LA 13:11