Emma Răducanu a atras toate privirile încă de la Wimbledon, acolo unde a ajuns până în optimile de finală. Sportiva din Marea Britanie și-a arătat adevărata valoare la US Open, acolo unde, pornind din calificări, a ajuns să cucerească marele trofeu după un parcurs fără de eroare. Emma și-a câștigat la New York toate meciurile în 2 seturi și a cucerit o lume întreagă.
Trei țări au sărbătorit în mod special succesul Emmei de la US Open: Marea Britanie, țara care i-a oferit toate condițiile pentru a scrie istorie în tenisul mondial feminin, China, țara de origine a mamei ei, și România, țara de origine a tatălui ei. Cu atât mai mult cu cât Emma Răducanu a precizat că idolii ei sunt Simona Halep, cea mai bună tenismenă a României, și Na Li.
Tenis
"Va fi sub presiune până la Wimbledon!" Ce sfaturi a primit Emma Răducanu înainte de sezonul 2022
ACUM 20 ORE

Ce conexiune are Emma Răducanu cu România în viziunea Simonei Halep

Legătura pe care Emma Răducanu o are cu România a fost adesea scoasă în evidență, mai ales în contextul în care sportiva reprezentând Marea Britanie iubește să vină în București la bunica ei pentru a mânca bucate tradiționale românești, dar și pentru a se bucura de peisajele unice. Aflată la Cluj pentru Transylvania Open, această conexiune a fost confirmată.
Emma Răducanu le-a vorbit în limba română fanilor prezenți în tribune în calificările turneului și i-a cucerit iremediabil. Simona Halep a văzut cât de mulți români au venit s-o vadă la Cluj pe Emma Răducanu și ce primire caldă i-au oferit. Drept urmare, Simo lasă de înțeles că Emma este deja iubită precum o mare campioană a României: "Oamenii de aici sunt foarte mândri de ceea ce a reușit Emma să facă la US Open. Românii au adoptat-o deja", a spus Simona Halep pentru The Telegraph.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
IERI LA 09:43
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
IERI LA 20:23