Emma Răducanu a atras toate privirile încă de la Wimbledon, acolo unde a ajuns până în optimile de finală. Sportiva din Marea Britanie și-a arătat adevărata valoare la US Open, acolo unde, pornind din calificări, a ajuns să cucerească marele trofeu după un parcurs fără de eroare. Emma și-a câștigat la New York toate meciurile în 2 seturi și a cucerit o lume întreagă.
Trei țări au sărbătorit în mod special succesul Emmei de la US Open: Marea Britanie, țara care i-a oferit toate condițiile pentru a scrie istorie în tenisul mondial feminin, China, țara de origine a mamei ei, și România, țara de origine a tatălui ei. Cu atât mai mult cu cât Emma Răducanu a precizat că idolii ei sunt Simona Halep, cea mai bună tenismenă a României, și Na Li.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 11 ORE

Ce conexiune are Emma Răducanu cu România în viziunea Simonei Halep

Legătura pe care Emma Răducanu o are cu România a fost adesea scoasă în evidență, mai ales în contextul în care sportiva reprezentând Marea Britanie iubește să vină în București la bunica ei pentru a mânca bucate tradiționale românești, dar și pentru a se bucura de peisajele unice. Aflată la Cluj pentru Transylvania Open, această conexiune a fost confirmată.
Emma Răducanu le-a vorbit în limba română fanilor prezenți în tribune în calificările turneului și i-a cucerit iremediabil. Simona Halep a văzut cât de mulți români au venit s-o vadă la Cluj pe Emma Răducanu și ce primire caldă i-au oferit. Drept urmare, Simo lasă de înțeles că Emma este deja iubită precum o mare campioană a României: "Oamenii de aici sunt foarte mândri de ceea ce a reușit Emma să facă la US Open. Românii au adoptat-o deja", a spus Simona Halep pentru The Telegraph.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44