Într-un interviu pentru Prima Online, Simona a vorbit despre speranțele pe care le are pentru acest sezon competițional, întrerupt în luna martie din cauza răspândirii accelerate a cazurilor de coronavirus. Campioana noastră a mărturisit și care este dorința ei pentru 2020: să evolueze la un turneu de Grand Slam. În acest moment, Wimbledon este anulat, iar Roland Garros a fost amânat pentru luna septembrie. În privința US Open, toate variantele sunt posibile, în funcție de evoluția pandemiei din Statele Unite ale Americii.
Pentru mine, dacă voi avea șansa să joc din nou în septembrie și să particip la un turneu de Grand Slam va fi aceeași bucurie ca și cum aș cuceri un trofeu! Cel mai greu de îndurat este această incertitudine. E ciudat să nu știi dacă se vor mai disputa turnee din nou. Și unde, pe ce suprafață, în ce țară? Nu putem planifica nimic.

Turneul de la Wimbledon a fost anulat

Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
IERI LA 06:40
La ediția de anul trecut, Simona reușea o performanță epică și o învingea categoric, în finală, pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în doar 55 de minute.
A fost o mare tristețe, finala de anul trecut va rămâne mereu una din cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum se întâmplă ceva pe lângă care tenisul nu mai este așa important. Trebuie doar să aștept încă ceva timp pentru a-mi putea apăra titlul.
Îmi va fi dor de terenul central, acolo unde a avut loc finala senzațională de anul trecut. Îmi va fi dor să îmi văd numele pe perete și toate celelalte lucruri frumoase pe care le primești ca membru al clubului. Îmi va fi dor și de iarbă, o suprafață de care, în sfârșit, m-am îndrăgostit. Îmi va fi dor să fiu îmbrăcată în alb și îmi va fi dor să simt că fac parte din această tradiție uriașă pe care Wimbledon o deține. Într-o notă pozitivă, voi avea ocazia rară și specială de a fi campioană en-titre la Wimbledon pentru doi ani. Îmi place această tradiție în care campioana are ocazia de a deschide ediția următoare pe terenul central, dar sper că voi putea face asta anul următor.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816303.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40