În cadrul pregătirii pe care a efectuat-o la Dubai, Simona Halep a fost antrenată alături de Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov, fostul tehnician al Irinei Begu și Mihaelei Buzărnescu. Dubla campioană de Grand Slam a vorbit despre cum a ajuns să lucreze alături de antrenorul român.
Simona a mărturisit că l-a contactat pe Artemon Apostu-Efremov în momentul în care a auzit că acesta nu mai lucrează cu Mihaela Buzărnescu. "Pe Arti îl apreciez de foarte mulți ani și a fost cu Irina pentru mai mult timp, a făcut treabă atât de bună cu ea, am decis că este potrivit și l-am dorit în echipa. După ce a încetat colaborarea cu Mihaela Buzărnescu și am auzit că este liber, l-am contactat și a fost de acord. Acum am o echipă bună, uneori este bună o schimbare când simți nevoia", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Apostu-Efremov și Cahill, antrenorii Simonei Halep

Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM O ORĂ
Din echipa Simonei Halep fac parte Darren Cahill (antrenor principal), Artemon Apostu-Efremov (antrenor secund), Teo Cercel (preparator fizic) și Cosmin Diaconeasa (fizioterapeut). Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), în orașul natal al lui Darren Cahill.
În 2019, Simona a fost antrenată de Daniel Dobre, alături de care s-a impus în finala epică de la Wimbledon disputată în compania Serenei Williams. În această toamnă însă, Simona a anunțat că parteneriatul cu Daniel Dobre nu se va prelungi și în sezonul următor.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Zâmbiți, vă rog! Cum au tratat WTA și site-ul oficial de la Australian Open victoria Simonei Halep
ACUM O ORĂ
Tenis
Simona Halep e în turul 2 la Australian Open 2022! Românca, victorie muncită cu Magdalena Frech
ACUM 8 ORE