Simona Halep a venit special din Franța la Cluj, alături de Patrick Mouratoglou, pentru a lua parte la meciul de retragere al lui Horia Tecău. Dubla campioană de Grand Slam din România a dezvăluit la finalul evenimentului care e marele regret al carierei, acela că nu a făcut echipă cu Horia Tecău în proba de dublu mixt la una dintre edițiile Jocurilor Olimpice de vară.
"A fost un eveniment deosebit. Mă bucur foarte mult că am venit și am fost alături de Horia în, poate, cel mai emoționant moment al lui. Sigur că am avut emoții și m-am gândit că o să urmeze și momentul meu peste câțiva ani. Mă bucur că Horia a luat decizia asta fiind fericit și fiind împăcat. S-a bucurat din plin și s-a bucurat să aibă alături prietenii. Din păcate n-am putut să ajung la Jocurile Olimpice ca să joc alături de el. (La Paris) Eu vreau să joc, dar pe el nu cred că-l mai conving... e un pic prea târziu (râde)", a spus Simona Halep la finalul evenimentului care a marcat retragerea lui Horia Tecău, potrivit Sport.ro.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
Halep continuă ascensiunea în ierarhia WTA! Ce loc ocupă după calificarea în semifinale la Toronto
ACUM 4 ORE

Simona Halep regretă că nu a jucat alături de Horia la Jocurile Olimpice

Zilele acestea are loc la Cluj cea de-a treia ediție a Sports Festival, acolo unde a avut deja loc, vineri seară, retragerea oficială a lui Horia Tecău din tenis. Duminică seară, Adrian Mutu își va lua rămas bun în mod oficial de la fotbal, într-un meci care se anunță extrem de interesant, partidă la care vor lua parte, printre alții, Francesco Totti și Andrea Pirlo. La eveniment va participa cel care a purtat și a dat greutate tricoului cu număr 10 al Naționalei, înaintea lui Adrian Mutu, și care a scris istorie în fotbalul mondial: Gheorghe Hagi.
După meciul de retragere al lui Horia Tecău, Simona Halep și Mouratoglou nu vor avea prea mult timp la dispoziție, asta pentru că Simona va reveni în circuitul WTA cu ocazia turneului de la Birmingham, programat să se desfășoare săptămâna următoare în Marea Britanie. Românca va fi cap de serie numărul 3, iar pe lista jucătoarelor acceptate direct pe tabloul principal se mai regăsesc alte două jucătoare române, Sorana Cîrstea și Gabriela Ruse.
National Bank Open
Simona Halep, laude pentru Coco Gauff la Toronto! Ce a spus Simo după calificarea în semifinale
ACUM 4 ORE
National Bank Open
Simona Halep a primit o veste uriașă! Anunțul de ultimă oră făcut de Patrick Mouratoglou
ACUM 10 ORE