După ce a anunțat în această toamnă că va relua colaborarea cu Darren Cahill, Simona Halep a hotărât să renunțe la antrenorul alături de care a cucerit al doilea ei titlu de Grand Slam din carieră, anul acesta, la Wimbledon. Este vorba despre Daniel Dobre. Fostul lider mondial din WTA a mărturisit că nu mai primea la fel de bine mesajele lui Dobre.
Ea a vorbit pentru Gazetă și despre momentul în care a știut că Darren Cahill va reveni în echipa ei: "După US Open am avut o discuție și mi-a spus că există o mare șansă să vină înapoi și după aceea în Asia mi-a confirmat că revine", a explicat Simona Halep pentru sursa citată.

Simona Halep: "Nu mai percepeam foarte bine mesajele lui"

Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 7 ORE
Daniel Dobre a pregătit-o pe Simona Halep din martie până în octombrie, iar colaborarea lor s-a încheiat în mod surprinzător: "Darren și-a dorit mult să continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem să simt nevoia de o schimbare, nici eu nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai știa cum să mă abordeze și am decis să întrerupem colaborarea. La noi nu este însă că acum începem și acum terminăm, în acești 5-6 ani am tot lucrat, ne-am despărțit, ne-am reunit. Este un om incredibil, am tot spus-o și o repet, este unul dintre cei mai buni antrenori din România, poate chiar cel mai bun. Am o relație deosebită cu el, nu a fost vorba de o ceartă sau de o neînțelegere, pur și simplu, am simțit nevoia că trebuie să schimb ceva, să am o voce nouă".
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733577.jpg
În urmă cu puțin timp, Simona a hotărât să-l coopteze în echipa ei pe Artemon Apostu-Efremov, fostul antrenor al Irinei Begu și Mihaelei Buzărnescu: "M-am gândit împreună cu Darren la Arti pentru că a antrenat o jucătoare de Top 30, mai multe de fapt, dar mă refer la Irina Begu, îl știu de mult și am avut încredere că se poate mula pe echipa mea, iar după două săptămâni pot să spun că mă simt foarte bine cu el pe teren. Mulți au spus că vreau antrenor român pentru că nu vorbesc engleză foarte bine, dar eu înțeleg foarte bine ce-mi spune Darren și toate astea nu au nicio legătură. Faptul că am un antrenor român vreau să arate dorința mea de a rămâne cu românii pentru că sunt un produs românesc, stau în România încă, mă antrenez în România, îmi place. Am încredere în antrenorii români și consider că sunt la un nivel foarte ridicat, doar că mentalitatea noastră, așa cum am mai spus, este un pic negativă. Pe partea aceasta Darren m-a ajutat enorm, bineînțeles și pe partea de tenis, dar mai ales pe partea emoțională și mentală. Să pot să mă relaxez și să pot privi pozitiv multe lucruri", a explicat Simona pentru Gazetă.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 8 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 8 ORE