Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, se pregătește din greu pentru noul sezon competițional. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a ales anul acesta să nu se mai pregătească la Stejarii Country Club, în București și să meargă la Dubai, acolo unde temperaturile sunt asemănătoare cu cele din Australia.
Campioana de anul acesta de la Wimbledon a declarat că a luat această decizie din cauza durerilor de spate, care s-ar fi putut agrava dacă s-ar fi pregătit la temperaturi scăzute în România.

Simona Halep, pregătire la Dubai

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43
"E super bine aici, mai ales pentru spatele meu! Dacă aș fi avut ideea asta și în anii trecuți, în loc să stau la frig, ce bine ar fi fost! Asta e, mereu înveți", a spus Simona Halep pentru Gazetă.
Fostul lider mondial din WTA va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei. Mai apoi, Simona Halep va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului, Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie).
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28