Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, se pregătește din greu pentru noul sezon competițional. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a ales anul acesta să nu se mai pregătească la Stejarii Country Club, în București și să meargă la Dubai, acolo unde temperaturile sunt asemănătoare cu cele din Australia.
Campioana de anul acesta de la Wimbledon a declarat că a luat această decizie din cauza durerilor de spate, care s-ar fi putut agrava dacă s-ar fi pregătit la temperaturi scăzute în România.

Simona Halep, pregătire la Dubai

Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 3 ORE
"E super bine aici, mai ales pentru spatele meu! Dacă aș fi avut ideea asta și în anii trecuți, în loc să stau la frig, ce bine ar fi fost! Asta e, mereu înveți", a spus Simona Halep pentru Gazetă.
Fostul lider mondial din WTA va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei. Mai apoi, Simona Halep va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului, Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie).
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit ce așteptări are de la meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open
ACUM 6 ORE
Australian Open
Alize Cornet, înainte de meciul cu Simona Halep de la Australian Open 2022: "Nici nu vreau să știu!"
ACUM 10 ORE