Fostul lider mondial din WTA a cucerit anul acesta un singur titlu în circuitul feminin de tenis, la Wimbledon. Chiar dacă este o reușită fantastică, Simona ar fi vrut să obțină mai mult din acest sezon competițional. Cea mai bună tenismenă din România a mărturisit că de vină pentru rezultatele de anul acesta este oboseala.
"Ritmul a fost stricat pentru că nu am putut să fiu constantă anul acesta, nu am avut perioade lungi de antrenament, am tot luat zile libere din cauza oboselii. Nu am realizat până la Shenzen, când Darren l-a întrebat pe Teo câte zile de pauză am avut anul acesta și mi-a spus două luni jumătate, fără partea finală a anului - ceea ce este enorm", a spus Simona pentru Gazetă.

Simona Halep a explicat parcursul slab din 2019

Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 5 ORE
"Am fost un pic debusolată pentru că eu nu mi-am dat seama de acest lucru. Vorbind cu psiholoaga mea sportivă, mi-a spus că dacă asta s-a întâmplat, înseamnă că mintea, corpul meu au cerut acest lucru și nu trebuie să mă supăr sau să mă judec", a mai spus dubla campioană de Grand Slam pentru sursa citată.
Simona Halep se află în prezent la Dubai, acolo unde se pregătește pentru noul sezon competițional alături de întreaga ei echipă. Ea va începe noul sezon la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei. Mai apoi, Simona Halep va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului, Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie).
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 12 ORE