”Am ajuns la 26-27 de ani și aveam niște lipsuri, trebuie să recunosc. Am fost un fel de persoană izolată din cauza carierei pe care am ales-o. M-am izolat de tot ce îmi putea afecta cariera de sportiv profesionist: interviuri, emisiuni TV etc. Și nu m-am dus pentru că știam că m-ar fi putut influența, mi-ar fi dat niște aripi și aș fi început să cred cine știe ce lucruri despre mine, deși eram abia la început”, a afirmat Halep pentru podcastul BT Talks al lui Andi Moisescu.
”Câștigam un turneu mare, mă duceam la trei emisiuni și toată lumea mă lăuda, ce câștigam de aici? Mi-am setat chestia asta și fiind foarte disciplinată, am pututt să o respect”, a completat ea.

Simona Halep și lipsa energiei de la US Open

Laver Cup
Echipa Europei a câștigat Laver Cup. Echipa Lumii nu a avut nicio șansă
ACUM 10 ORE
Cel mai slab rezultat al campionaei noastre în turneele de Grand Slam a fost înregistrat la cel de-al patrulea turneu major al anului, US Open. Simona Halep a ajuns în 2015 până în semifinale la Flushing Meadows, acolo unde a cedat în fața italiencei Flavia Pennetta.
De US Open pot să spun că nu prea joc bine la final de an. Pentru mine, sezonul de zgură e foarte important. Am câștigat Madridul în doi ani, am făcut finale la Roma, vreo două-trei și pot să zic că energia mea se duce în jos după Roland Garros - Wimbledon, de aceea nu reușesc la US Open să fiu foarte puternică - Simona Halep, pentru BT Talks
Tenis
Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de la Valencia! Câte poziţii va urca în clasamentul WTA
ACUM 14 ORE
Tenis
Roger Federer nu se lasă! Anunț despre revenirea lui pe teren
ACUM 15 ORE