Primul set al celei de-a doua semifinale feminine a fost unul cu o încărcătură mentală deosebită, întinzându-se pe durata a o oră și 9 minute.
Românca a început mai slab, dar a revenit spectaculos de la 3-5. A câștigat 3 gameuri la rând și a avut două mingi de set la 6-5 și încă două mingi de manșă în tie-break. Muguruza a reușit de fiecare dată să reziste, etalând un joc impresionant. În consecință, frustrarea pentru Simo a fost foarte mare. Deși și-a gestionat bine emoțiile în majoritatea timpului, la finalul setului a "explodat".

Australian Open : Halep și-a rupt racheta după setul pierdut cu Muguruza

Tenis
Nadal, aproape de dezastru în Chile! Forțele de ordine, depășite total de asaltul unui grup de fani
ACUM O ORĂ
Atitudinea Simonei Halep este perfect justificată, crede Alexandra Dulgheru, care a explicat de ce învingătoarea de la Wimbledon a acumulat atât de multă tensiune.
"De asta se enervează Simona, Garbine nu îi dă ritm, ba joacă fantastic, ba greșește copilărește. E un carusel și nu îți convine să joci o astfel de partidă. Garbine câteodată a greșit ușor, în alte momente și-a făcut punctele incredibil", a explicat Alexandra Dulgheru, la microfonul Eurosport.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Canada a revenit cu Italia și va juca finala Cupei Davis!
ACUM 8 ORE
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM O ZI