Simona Halep s-a căsători de curând, iar în jurul acestui eveniment s-a vorbit tot mai mult despre retragerea campioanei noastre din tenis, asta pentru că românca a mărturisit în repetate rânduri că-și dorește o familie numeroasă odată ce va decide să se despartă de sportul în care a scris istorie.
Chiar dacă fanii au stat neliniștiți gândindu-se că sfârșitul e aproape, Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toată lumea cu sufletul la gură. Dubla campioană de Grand Slam din Constanța a dezvăluit azi că sfârșitul carierei sale în tenis nu este aproape și că e încurajată de soțul ei să continue să joace tenis la cel mai înalt nivel.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep a anunțat când se va retrage din tenis

"Finalul carierei mele nu este aproape. Îmi doresc mult să mai joc. Am avut accidentări şi am avut dubii că mai pot continua, dar acum sunt în formă şi îmi doresc să mai joc doi, trei, patru ani. În ultimii doi ani şi jumătate, de când l-am cunoscut pe Toni, mă încurajează să joc cât mai mult, e un plus pentru viaţa mea profesională. E emotiv în tribună. Preferă să stea mai departe de lojă. A mai stat în lojă şi am pierdut şi e superstiţios.
Visez la copii, la o familie mare şi fericită pentru următorii 30 de ani. Îmi doresc să mai joc tenis în următorii ani şi să fiu sănătoasă. Se schimbă treaba fără tenis. Îmi doresc să rămân în tenis. Am început să gust tenisul fără presiune şi fără stres. După ce mă voi lăsa de tenis, îmi doresc să am copii. M-am schimbat, sunt mai relaxată cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai veselă, sunt doritoare de noi ieşiri, de prieteni noi", a spus Simona, potrivit as.ro.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02