Ținută pe margine de multitudinea de accidentări și probleme fizice în 2021, Simona Halep are planuri pentru anul viitor. Dublă campioană de Grand Slam, Simona apare pe lista de înscrieri la unul dintre cele două turnee organizate în săptămâna 3-9 ianuarie, Gippsland Trophy sau Yarra Valley Classic.
Ambele competiții fac parte din categoria WTA 250, iar jucătoarele înscrise pentru Melbourne vor fi împărțite la cele două turnee premergătoare primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2022. Anul trecut, Simona Halep a jucat la Gippsland Trophy și s-a oprit în faza sferturilor de finală.
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
ACUM O ZI

Simona Halep a anunțat la ce turnee va juca în 2022

După acest prim turneu la care va debuta în noul sezon competițional, Simona Halep va juca la turneul de la Sydney - Sydney Tennis Classic, programat în perioada 10-15 ianuarie, turneu care face parte din categorie WTA 500. Acestea vor fi singurele turnee de pregătire înainte de primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se defășoară în perioada 17-30 ianuarie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Înainte de a confirma prezența la primele turnee programate în 2022, Simona Halep a anunțat că va fi prezentă la turneul de la Charleston, care se desfășoară pe zgură verde. Organizatorii au anunțat, de curând, că fostul lider WTA va fi prezentă în premieră la turneul american, programat anul viitor în perioada 4 - 10 aprilie, fiind primul turneu pe zgură la care va juca Simona Halep anul viitor, imediat după Miami Open.
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
IERI LA 01:37
Australian Open
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea în optimi de la Australian Open 2022
IERI LA 01:00