Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells în turul 3, fiind învinsă de Aliaksandra Sasnovich, numărul 100 WTA, în două seturi, scor 5-7, 4-6.
Marți seară, sportiva a revenit în România, de unde urmează să plece la Moscova pentru Kremlin Cup, competiție care este programată în perioada 18 - 24 octombrie. La sosirea în țară, Simona Halep a vorbit despre cum a fost la Indian Wells și despre ce urmează pentru ea.
Românca a spus și că așteaptă să se întâlnească pe teren cu Emma Răducanu, pe care a văzut-o la Indian Wells, unde a felicitat-o pentru succesul de la US Open.
Transylvania Open
După 8 ani, Simona Halep părăsește Top 20 WTA. Cum arată acum clasamentul LIVE
ACUM UN MINUT

"S-a amânat întâlnirea cu Emma Răducanu"

"A fost un drum lung, cu o escală de 7 ore, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare. Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă și nu am dureri. Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu.
Sunt OK, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie. S-a schimbat totul, dar este meritul celor care joacă bine.
S-a amânat întâlnirea cu Emma. Poate la Cluj. Am felicitat-o din nou pentru ce a făcut, pentru că este extraordinar.
Mă bucur că sunt aptă să joc și voi juca la Moscova și la Cluj. În Rusia este greu cu antrenamentele. Sunt două săli și nu este comod, mai ales cu restricțiile. Am preferat să vin acasă și să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta", a declarat Simona Halep.
Transylvania Open
LIVE TEXT | Simona Halep-Gabriela Ruse, după ora 15:30 la Transylvania Open
ACUM 2 ORE
Tenis
Organizatorii de la Transylvania Open au anunțat ora de start a partidei Simona Halep-Gabriela Ruse
ACUM 17 ORE