Simona Halep este convinsă că mai are un cuvânt greu de spus în circuitul WTA și vrea să mai joace încă 2-3 ani. Reprezentanta României și-a exprimat dorința de a reveni între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii.
"Mai vreau să joc doi-trei ani... trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, dar nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt.
Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun", a declarat Simona Halep.
Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
ACUM 14 ORE

Simona Halep a motivat prezența la următoarele trei turnee

Numărul 11 mondial a spus că are emoţii gândindu-se la turneul Transylvania Open, acolo unde va juca din nou în faţa fanilor români.
https://i.eurosport.com/2021/09/01/3211233.jpg
"Am emoţii să joc din nou în faţa fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu. Totodată, îmi va face bine pentru că acolo voi avea o susţinere foarte bună, iar eu sunt pe un fond de încredere nu foarte ridicat după acea accidentare. Dar cu meciuri mai multe eu sper să îmi revin la nivelul la care am fost.
Am ales să joc la Indian Wells pentru că este turneu Mandatory, încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câştigat turneul şi am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj (n.r. - Transylvania Open) am ales să evoluez pentru că îmi place orașul. E un turneu la noi în ţară, sunt oameni frumoşi care mereu mă aşteaptă cu plăcere şi mă fac să mă simt bine", a susținut Simona.
US Open a ajutat-o foarte mult să își recâștige încrederea şi plăcerea de a fi pe teren. Halep a explicat și motivul: "Pentru că în vară, pe teren, a fost un chin din cauza durerilor şi a tot ce s-a întâmplat. Nu credeam că voi fi aptă să joc atâtea meciuri la US Open. Dar acele meciuri mi-au dat un 'boost' foarte important şi sunt bucuroasă că pot face faţă la acel nivel, chiar dacă am luat câteva luni de pauză".

Simona Halep: "Am o părere extraordinară despre Emma Răducanu"

Halep a precizat că Emma Răducanu, jucătoarea britanică al cărei tată este român, a reuşit un lucru extraordinar la US Open.
https://i.eurosport.com/2021/07/08/3169512.jpg
"Am o părere extraordinară despre Emma Răducanu, ce a făcut ea este extraordinar, o felicit din suflet. A arătat la US Open un echilibru emoţional deosebit şi un joc de tenis foarte, foarte bun. După Wimbledon am felicitat-o pe Emma şi ea mi-a trimis pe Instagram o poză cu noi pe care am postat imediat pentru că mi-a plăcut foarte mult. M-am bucurat să văd că a păstrat această poză şi mi-a plăcut să o împărtăşesc cu toată lumea.
La New York m-am întâlnit cu ea. Am vorbit puţin acolo pentru că ea era deja în calificări şi nu am vrut să o deranjez. M-am bucurat tare mult pentru ea. Şi dacă va veni la turneul de la Cluj va fi frumos pentru toată lumea, nu doar pentru mine", a mai spus Halep prezentă, vineri, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.
Sursa: Agerpres
Tenis
Djokovic, văzut ca favorit incontestabil la Australian Open: "E în continuare numărul 1 pentru mine"
ACUM 15 ORE
Tenis
Bianca Andreescu și-a găsit antrenor, după despărțirea de Groeneveld! Cine o pregătește pentru 2023
ACUM 19 ORE