Jurnalistul italian Luca Fiorino a informat că una dintre jucătoarele de la Palermo a fost depistată pozitiv cu coronavirus. El a precizat că este vorba de o jucătoare de la dublu, precizând că nu poate oferi momentan mai multe informații.
Organizatorii Palermo Ladies Open au anunțat acum câteva zile, printr-un comunicat oficial, faptul că Simona Halep a renunțat la participarea în cadrul competiției din Italia.
Italia a impus, săptămâna trecută, o perioadă de carantină pentru persoanele care vin din Romania și Bulgaria. Ministrul Sănătății din Italia, Roberto Speranza, a anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter vineri după amiază că cetățenii care vin din România și Bulgaria vor intra în carantină timp de 14 zile. Autoritățile italiene au decis instituirea carantinei pentru români după ce, în ultima perioadă, numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 în România a crescut abrupt.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 6 ORE
Ministrul italian al Sănătății a luat decizia în urma unei întâlniri cu șefii instituțiilor de sănătate și cu ministrul de Interne. "Virusul nu este înfrânt şi continuă să circule. Din acest motiv trebuie să fim în continuare precauţi", a explicat ministrul italian într-o postare pe Twitter. În urma acestei decizii, Simona Halep a decis să nu mai facă deplasarea la Palermo și să debuteze în schimb la competiția de la Praga.

Mesajul Simonei Halep

"Având în vedere creşterea recentă a numărul cazurilor de Covid-19 în România şi anxietăţile mele referitoare la călătoriile aeriene internaţionale, am luat decizia de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi ministrului Sănătăţii pentru toate eforturile făcute", a anunţat Simona Halep pe Twitter.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 10 ORE
Wimbledon
ATP amenință LTA cu excluderea din competiții în 2023, dacă rușii vor fi interziși iar la Wimbledon
ACUM 14 ORE