Tenis

Simona Halep a fost inspirată! Primul caz de coronavirus, confirmat la Palermo

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Organizatorii turneului de la Palermo fac orice ca s-o aibă pe Simona Halep la eveniment

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
30/07/2020 la 20:09

O jucătoare de la turneul de la Palermo a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Jurnalistul italian Luca Fiorino a informat că una dintre jucătoarele de la Palermo a fost depistată pozitiv cu coronavirus. El a precizat că este vorba de o jucătoare de la dublu, precizând că nu poate oferi momentan mai multe informații.

Organizatorii Palermo Ladies Open au anunțat acum câteva zile, printr-un comunicat oficial, faptul că Simona Halep a renunțat la participarea în cadrul competiției din Italia.

Tenis

Lovitură grea pentru organizatorii US Open! 2 jucătoare de top s-au retras de la turneul american

ACUM 37 MINUTE

Italia a impus, săptămâna trecută, o perioadă de carantină pentru persoanele care vin din Romania și Bulgaria. Ministrul Sănătății din Italia, Roberto Speranza, a anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter vineri după amiază că cetățenii care vin din România și Bulgaria vor intra în carantină timp de 14 zile. Autoritățile italiene au decis instituirea carantinei pentru români după ce, în ultima perioadă, numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 în România a crescut abrupt.

Ministrul italian al Sănătății a luat decizia în urma unei întâlniri cu șefii instituțiilor de sănătate și cu ministrul de Interne. "Virusul nu este înfrânt şi continuă să circule. Din acest motiv trebuie să fim în continuare precauţi", a explicat ministrul italian într-o postare pe Twitter. În urma acestei decizii, Simona Halep a decis să nu mai facă deplasarea la Palermo și să debuteze în schimb la competiția de la Praga.

Mesajul Simonei Halep

"Având în vedere creşterea recentă a numărul cazurilor de Covid-19 în România şi anxietăţile mele referitoare la călătoriile aeriene internaţionale, am luat decizia de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi ministrului Sănătăţii pentru toate eforturile făcute", a anunţat Simona Halep pe Twitter.

Tenis

Simona Halep a plecat astăzi spre Praga. Ce a declarat sportiva noastră pe aeroport

ACUM 19 ORE
Tenis

NEWS ALERT | Simona Halep, OUT de la US Open? "În acest moment, aleg să nu merg!"

ACUM O ZI
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol