Belgianca a dezvăluit faptul că o victorie obținută în fața Soranei Cîrstea a convins-o să facă pasul spre tenisul profesionist din nou. Simona Halep a declarat la turneul de la Wuhan că a fost uimită și impresionată de decizia jucătoarei de tenis din Belgia.
"Reacția mea a fost <wow>, am fost puțin șocată (n.r. de anunțul revenirii belgiencei Kim Clijsters în circuit), ca să fiu sinceră. Să ai trei copii, cred că are trei copii acasă, să vrei să revii, cred că este un lucru uriaș în opinia mea, o decizie importantă. Este foarte impresionant. Mi-ar face plăcere să joc împotriva ei pentru că ea m-a bătut o dată în Brisbane și nu prea am reușit să uit acel meci. Dacă va exista o șansă să joc contra ei, atunci voi fi fericită. Ea a fost mereu foarte drăguță cu mine după ce am pierdut finale de Grand Slam, da chiar e foarte amabilă", a spus Simona la Wuhan.

Kim Clijsters revine din 2020

Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM O ZI
Simona Halep și Kim Clijsters s-au confruntat o singură dată în circuitul feminin de tenis, în 2012, la turneul din Brisbane, Australia. Atunci, românca a cedat în minimul de seturi, scor 1-6, 4-6. Meciul s-a disputat chiar pe 1 ianuarie 2012. Ultimul meci pe care jucătoarea din Belgia l-a disputat în circuitul feminin de tenis a avut loc pe 29 august, în 2012, la US Open. Ea a fost învinsă atunci de britanica Laura Robson în minimul de seturi, scor 7-6, 7-6.
"Nu este ca și când aș avea nevoie să demonstrez ceva. Cred că este vorba doar despre provocare. Am prieteni care ar spune: vreau să alerg maratonul de la New York înainte să împlinesc 50 de ani. În cazul meu, încă iubesc să joc tenis.Iubirea și plăcerea încă sunt acolo, rămâne de văzut acum dacă voi fi capabilă să aduc pe teren un nivel de care să fiu mulțumită. Nu simt nevoia să dovedesc cuiva ceva, este o provocare doar pentru mine și vreau să fiu din nou puternică. Pot să fiu mama a trei copii şi o jucătoare de tenis cât se poate de bună? Să încercăm pentru ultima oară. Ne vedem în 2020", a spus Kim Clijsters pentru site-ul oficial al WTA.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22