Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, a anunțat vineri pe contul personal de Instagram că sesiunile de pregătire de la Dubai au luat sfârșit. Dubla campioană de Grand Slam a ales să anul acesta să nu se mai antreneze la Stejarii Country Club, în București, și să meargă la Dubai, acolo unde temperaturile sunt mai ridicate și sunt asemănătoare cu cele din Australia.
Fostul lider mondial din WTA a publicat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii cu întreaga echipă. „Am încheiat sezonul! Vă mulțumesc, băieți! Să ne bucurăm de Crăciun acum!”, a transmis Simona.

Simona Halep începe anul 2020 la Adelaide

Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 9 ORE
Simona va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei. Mai apoi, Simona Halep va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului, Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie). Din echipa Simonei Halep fac parte Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov, Teo Cercel (preparator fizic) și Cosmin Diaconeasa (fizioterapeut).
https://i.eurosport.com/2019/12/20/2740069.jpg
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 11 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 16 ORE